Zoek
Contact
Verwarmingsadvies

Hoge subsidie op een A+++ warmtepomp

Een warmtepomp met de hoogste energieklasse A+++ geeft jou meer overheidssubsidie*. Op de scherp geprijsde aroTHERM pure oplopend tot wel €3.225!

Gratis adviesBekijk alle warmtepompen

Vertrouwd in verwarmen

Het brengen van gemak en comfort in jouw woning is al 150 jaar onze missie. Aan de hand van slimme innovaties en betrouwbare technologieën, maken we het voor iedereen mogelijk om zorgeloos te genieten van een duurzaam en gezellig thuis.


Ontdek de oplossing voor jou

Hybride en all-electric warmtepompen

Airconditioning

Cv-ketels

Warmwaterboilers

Ga voor de Europese marktleider met veel duurzame voordelen

150 jaar innovatie

Kies voor een lange historie van innovatie en visionair denken met de producten van Vaillant! Ook vandaag de dag blijven wij werken aan vooruitgang met als belangrijkste verantwoordelijkheid de mens en het milieu.

Extreem getest voor langdurige kwaliteit

Betrouwbaarheid op het hoogste niveau! Al in de ontwikkelingsfase doorstaan onze warmtepompen meer dan 300 testen en simulaties. Zo garanderen we jou een hoge levensduur en optimale efficiëntie.

Future-proof wonen

Met een hybride of all-electric warmtepomp maak je jouw woning energiezuinig en toekomstbestendig. Een hybride warmtepomp is een stap in de goede richting naar gasloos wonen en combineer je met je cv-ketel. Met een all-electric warmtepomp ben je volledig van het gas af.

De oplossing voor ieder thuis

Kies voor een uitgebreid, toekomstbestendig productassortiment met oplossingen die eenvoudig met een app te connecten zijn, voor al jouw woningbehoeften en wensen voor een comfortabel thuis! Alle systeemcomponenten zijn perfect op elkaar afgestemd om efficiënt samen te werken.

Uitgelicht

ecoTEC plus in top 3 best geteste cv-ketel door Consumentenbond

Onze ecoTEC plus heeft de top 3 van best geteste cv-combiketels van de Consumentenbond bereikt, met een testscore van 7,9. We zijn trots dat we blijvend hoogwaardige verwarmingsoplossingen bieden, na de eerdere erkenning van de ecoTEC exclusive als beste geteste cv-ketel in 2022

Ervaar pure klasse met de A+++ aroTHERM pure warmtepomp

Met energieklasse A+++ is onze aroTHERM pure hybride warmtepomp de beste in zijn soort. Een uitblinker in prijs-kwaliteit en betrouwbaarheid en perfect geschikt als hybride instapoplossing. Bespaar direct op je energiekosten en ontvang in 2024 tot € 3.225,- subsidie op de aroTHERM pure

Hoera! Vaillant bestaat 150 jaar. Stap met ons de toekomst in

Het brengen van comfort in elke woning - dat is al 150 jaar onze missie. Innovatie maakt deel uit van onze traditie. Met onze milieuvriendelijke verwarmingssystemen stimuleren we de overgang naar duurzame verwarming in huizen over de hele wereld. Ontdek ons verhaal

Meer weten over warmtepompen? Laat hier je e-mailadres achter.

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van je gegevens. Probeer het later nog eens.

CO-vrij gecertificeerd

Per 1 april 2023 is het verplicht om een gecertificeerd bedrijf in te schakelen voor installatie, onderhoud en reparatie van en aan jouw cv-ketel. Check daarom of een installateur CO-gecertificeerd is, zodat je verzekerd bent van een veilig geïnstalleerde cv-ketel.

Vind een installateur