Zoek
Contact
Verwarmingsadvies

Warmtepompen van Vaillant

helpen jouw woning te verduurzamen

Warmtepompen getest in extreme omstandigheden. Voor extreme duurzaamheid.

Interesse om je woning duurzaam en comfortabel te verwarmen? Als je voor een Vaillant product kiest, kun je er zeker van zijn dat het aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet - en dat je er jarenlang de vruchten van zult plukken. De tests die onze producten ondergaan om hun kwaliteit te garanderen gaan veel verder dan de norm.

Extreme warmte, kou en zelfs in sneeuw

Opgericht in 1874, ontwikkelen en produceren wij nog steeds een groot aantal van onze producten in onze productievestigingen in Duitsland. Meer dan 300 individuele tests in meer dan 180 ultramoderne teststations in negen verschillende laboratoriumafdelingen: in het nieuwe Johann Vaillant Technology Center - het hart van onze "research & development" - worden onze producten en technologieën op de proef gesteld om hun uitzonderlijke kwaliteit te bewijzen.

Meer weten over warmtepompen? Laat hier je e-mailadres achter.

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van je gegevens. Probeer het later nog eens.

Direct een vrijblijvend advies ontvangen

Beantwoord een aantal vragen over jouw woonsituatie en ontvang direct een algemeen advies over welk verwarmingssysteem het beste bij jouw wensen past. Laat vervolgens je gegevens achter en een installateur neemt contact met je op.

Vrijblijvend advies

Duurzaamheid in de praktijk: onze 6 Green Rules

Anderen hebben het over duurzaamheid, maar wij hebben onze 6 Green Rules de kern van ons bedrijf gemaakt. De regels zorgen ervoor dat duurzaamheidscriteria al in de productontwikkelingsfase worden meegenomen. Ze gelden voor alle producten die door de Vaillant Group worden ontwikkeld. Een mijlpaal voor meer duurzaamheid.

Klaar voor de toekomst met een warmtepomp van Vaillant

Leer meer over all-electric warmtepompen

Door de stijgende gasprijzen wordt het nu nog interessanter om te kiezen voor een duurzaam verwarmingssysteem. Door te kiezen voor een all-electric heb je helemaal geen gasaansluiting meer nodig. Meer weten? Lees verder op onze pagina over warmtepompen.

Alles wat je wil weten over hybride warmtepompen

Door een warmtepomp te combineren met een cv-ketel ga je minder gas verbruiken. Daarnaast brengt een hybride warmtepomp lagere investeringskosten met zich mee dan de aanschaf van een all-electric warmtepomp. Meer weten? Lees verder op onze pagina over hybride warmtepompen.