Zoek
Contact
Verwarmingsadvies

Warmtepompen van Vaillant

helpen jouw woning te verduurzamen

Extreem geteste warmtepompen. Voor extreme duurzaamheid.

Interesse om je woning duurzaam en comfortabel te verwarmen? Als je voor een Vaillant product kiest, kun je er zeker van zijn dat het aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet - en dat je er jarenlang de vruchten van zult plukken. De tests die onze producten ondergaan om hun kwaliteit te garanderen gaan veel verder dan de norm.


Duurzaam verwarmen vanaf 2026 de standaard

Vanaf 2026 worden hybride verwarmingssystemen de standaard voor het verwarmen van woningen, kondigde het kabinet in mei 2022 aan. Dat betekent dat je bij vervanging van je cv-ketel in ieder geval een hr-ketel én een (hybride) warmtepomp zult moeten laten installeren. Een andere optie is om direct over te stappen op een volledig duurzaam alternatief zoals een all-electric warmtepomp, maar dit is niet in iedere situatie mogelijk.

Meer weten over warmtepompen? Laat hier je e-mailadres achter.

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van je gegevens. Probeer het later nog eens.

Warmtepompen getest in extreme omstandigheden

Extreme warmte, kou en zelfs in sneeuw

Opgericht in 1874, ontwikkelen en produceren wij nog steeds een groot aantal van onze producten in onze productievestigingen in Duitsland. Meer dan 300 individuele tests in meer dan 180 ultramoderne teststations in negen verschillende laboratoriumafdelingen: in het nieuwe Johann Vaillant Technology Center - het hart van onze "research & development" - worden onze producten en technologieën op de proef gesteld om hun uitzonderlijke kwaliteit te bewijzen.

Duurzaamheid in de praktijk: onze 6 Green Rules

Anderen hebben het over duurzaamheid, maar wij hebben onze 6 Green Rules de kern van ons bedrijf gemaakt. De regels zorgen ervoor dat duurzaamheidscriteria al in de productontwikkelingsfase worden meegenomen. Ze gelden voor alle producten die door de Vaillant Group worden ontwikkeld. Een mijlpaal voor meer duurzaamheid.

Vul je contactgegevens hier in

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van je gegevens. Probeer het later nog eens.

Klaar voor de toekomst met een warmtepomp van Vaillant

Heb je al gedacht aan een hybride warmtepomp?

Leer meer over all-electric warmtepompen

Door de stijgende gasprijzen wordt het nu nog interessanter om te kiezen voor een duurzaam verwarmingssysteem. Door te kiezen voor een all-electric heb je helemaal geen gasaansluiting meer nodig. Meer weten? Lees verder op onze pagina over warmtepompen.

Alles wat je wil weten over hybride warmtepompen

Door een warmtepomp te combineren met een cv-ketel ga je minder gas verbruiken. Daarnaast brengt een hybride warmtepomp lagere investeringskosten met zich mee dan de aanschaf van een all-electric warmtepomp. Meer weten? Lees verder op onze pagina over hybride warmtepompen.