Zoek
Contact
Verwarmingsadvies

Thuis in warmtepompen

Verander je huis in een duurzaam thuis met onze warmtepompen. Bespaar direct op je energiekosten.

Ontdek meer

Vertrouwd in verwarmen

Het brengen van gemak en comfort in jouw woning is al 150 jaar onze missie. Aan de hand van slimme innovaties en betrouwbare technologieën, maken we het voor iedereen mogelijk om zorgeloos te genieten van een duurzaam en gezellig thuis.


Ontdek de oplossing voor jou

Hybride en all-electric warmtepompen

Airconditioning

Cv-ketels

Warmwaterboilers

Uitgelicht

ecoTEC plus in top 3 best geteste cv-ketel door Consumentenbond

Onze ecoTEC plus heeft de top 3 van best geteste cv-combiketels van de Consumentenbond bereikt, met een testscore van 7,9. We zijn trots dat we blijvend hoogwaardige verwarmingsoplossingen bieden, na de eerdere erkenning van de ecoTEC exclusive als beste geteste cv-ketel in 2022

Ervaar pure klasse met de A+++ aroTHERM pure warmtepomp

Met energieklasse A+++ is onze aroTHERM pure hybride warmtepomp de beste in zijn soort. Een uitblinker in prijs-kwaliteit en betrouwbaarheid en perfect geschikt als hybride instapoplossing. Bespaar direct op je energiekosten en ontvang in 2024 tot € 3.225,- subsidie op de aroTHERM pure

Hoera! Vaillant bestaat 150 jaar. Stap met ons de toekomst in

Het brengen van comfort in elke woning - dat is al 150 jaar onze missie. Innovatie maakt deel uit van onze traditie. Met onze milieuvriendelijke verwarmingssystemen stimuleren we de overgang naar duurzame verwarming in huizen over de hele wereld. Ontdek ons verhaal

Voordelen van duurzaam wonen

Energie besparen

Door over te stappen op een volledig elektrische warmtepomp verwarm je je huis zonder aardgas. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en gebruikt warmte uit de lucht of bodem. Hierdoor is een warmtepomp energiezuinig en heb je geen gas nodig. Je bespaart direct op energie.

Ontvang subsidie

In de toekomst moeten alle huishoudens van Nederland van het aardgas af zijn. Als je nu een warmtepomp aanschaft, kom je in aanmerking voor subsidie, waardoor je investering een stuk lager wordt. Je krijgt alleen nog subsidie voor een warmtepomp met energielabel A++ of hoger. Al onze warmtepompen voldoen daaraan!

Hogere woningwaarde

Een hoger energielabel kan de waarde van je huis aanzienlijk verhogen. Een warmtepomp is een duurzame maatregel voor lager energieverbruik, meer wooncomfort en minder CO2 uitstoot. Volgens Milieu Centraal is een hybride warmtepomp een belangrijke duurzame stap om naar energielabel A te gaan.

Future-proof wonen

Met een hybride of all-electric warmtepomp maak je jouw woning energiezuinig en toekomstbestendig. Een hybride warmtepomp is een stap in de goede richting naar gasloos wonen en combineer je met je cv-ketel. Met een all-electric warmtepomp ben je volledig van het gas af.

Meer weten over onze duurzame oplossingen? Laat hier je e-mailadres achter.

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van je gegevens. Probeer het later nog eens.