Zoek

150 jaar Vaillant

Vier The Future of Heating met ons

Ontdek nu

Vaillant staat voor verantwoordelijkheid

Vaillant is internationaal marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie. We hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van energiezuinige en milieuvriendelijke verwarmingssystemen, en zetten ons in voor het verminderen van onze CO2-uitstoot en het beschermen van het milieu. Sinds 1874 is het ons doel om hoogwaardige producten, uitstekende service en betrouwbare oplossingen aan onze klanten te bieden. Door onze ruime ervaring en onze idealen op het gebied van duurzame en verantwoorde totaaloplossingen, vormen wij de toekomst van de verwarmingstechnologie.

Klimaatbewust

We richten ons op duurzaamheid. Dat houd in dat we verantwoord omgaan met onze hulpbronnen, richten we onze ontwikkelings-, productie- en werkprocessen in volgens ecologische normen en zijn we klimaatneutraal. Groen is niet voor niets onze merkkleur!

Innovatieve duurzaamheid

Sinds onze oprichting in 1874 zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van innovatieve, betrouwbare en efficiënte systemen, technologieën en diensten. Onze producten staan voor kwaliteit en dragen met hun consistente focus op duurzame energie bij aan de bescherming van het klimaat. We zijn trots op onze lange geschiedenis als merk en blijven ons inzetten voor het creëren van hoogwaardige producten die onze passie voor vooruitgang weerspiegelen.

Geschiedenis

Ons succesverhaal begon in 1874. Sinds de start vormen we als fabrikant de markt voor verwarmings-, ventilatie- en airconditioningtechnologie en maken we keer op keer indruk met onze technologische innovaties en wereldprimeurs. Lees meer over hoe we voortdurend herdefiniëren wat technisch haalbaar is.

Lees meer