Zoek

Over Vaillant

Wie wij zijn en wat we doen

Al ruim 145 jaar denken we slechts aan één ding: de toekomst

Vaillant is Europa's bekendste verwarmingsmerk en populair tot ver buiten Europa. Met meer dan 15.000 werknemers, ontwikkelt en produceert Vaillant zijn producten op 14 locaties in acht landen. We hebben onze eigen verkoopkantoren in 20 landen en we exporteren naar meer dan 60 andere landen. En Vaillant blijft nog steeds een familiebedrijf.

Bij Vaillant draait alles om de thema's verwarming, hernieuwbare energiebronnen en warm water, net als de afgelopen 140 jaar. Op basis van deze ervaring ontwikkelen we visies voor de toekomst naar duurzame en verantwoorde systeemoplossingen. Dit zijn oplossingen die ons leven gemakkelijker maken en meer gemak bieden via producten die steeds efficiënter en milieuvriendelijker worden. Dit is hoe wij de toekomst van verwarmingstechnologie vormgeven.

Wie zijn we

Vaillant is een internationale marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie. Ontdek wat ons drijft, wat onze waarden zijn en waar we vandaan komen.

Wat doen we

Verwarming, koeling en duurzame energie. Vaillant-producten bevatten vele idealen van Duitse engineering. Ontdek waarom onze technologieën mensen een goed gevoel geven.