Zoek
Contact
Verwarming vinden

Verschillende technieken

Verwarmingssystemen vergelijken

Door gebrek aan overzicht is het niet altijd gemakkelijk om het juiste verwarmingssysteem te vinden. Een duidelijke vergelijkingstabel geeft inzicht in de voordelen van de verschillende technologieën.

Cv-ketels

Cv-ketels hebben een veel hogere efficiëntie en verlagen daarmee de stookkosten en de uitstoot aanzienlijk. Onze cv-ketels zijn uiteraard ook geschikt voor warmwaterbereiding en centrale verwarming.

Warmtepompen

Geavanceerde warmtepomp technologie maakt gebruik van de gratis natuurlijke warmte in uw omgeving, zodat u onafhankelijk bent van olie en gas. Ontdek de werking van de warmtepomp, waar u bij de installatie aan moet denken en hoe u met een warmtepomp uw huis kunt koelen.

Hybride systemen

Vanaf dag 1 besparen op uw energiekosten. Met het duurzame geoTHERM hybride systeem kan dat. Dit totaalsysteem haalt duurzame natuurlijke energie uit de bodem of uit de lucht. Bovendien verlaagt u de CO₂-uitstoot tot 35%. Milieuvriendelijk en zonder zorgen.

Zonneboilers

Een zonneboiler is een verstandige aanvulling op elk modern verwarmingsysteem. Met een zonneboiler kunt u uw energieverbruik en gebruikskosten terugdringen. Bovendien verlaagt u daarmee uw CO₂-uitstoot. Ontdek hoe u de energie van de zon optimaal kunt benutten.

Buffersystemen

Met de juiste boiler hebt u altijd warm water tot uw beschikking voor maximaal verwarmings- of warmwatercomfort, of allebei. U kunt ook op een efficiënte manier warmtebronnen combineren, zoals gas en zonnewarmte.

Thermostaten

Als u op zoek bent naar comfort, gemak en energiezuinigheid, hebt u een goede thermostaat nodig. Intelligente thermostaattechnologie garandeert een optimaal gebruik van energie en een hoog comfortniveau.

Boilers

Met het comfortsysteem ecoCOMPACT en de extreemzuinige uniSTOR boiler gecombineerd met de ecoTEC plus solo-ketel geniet u van extra veel warmwater. Beide comfortsystemen hebben een hoog rendement en zijn fluisterstil.

Comfortsystemen

De combinatie van de ecoTEC plus combi-ketel met slim boilersysteem maakt het verschil bij de ecoCOMPACT. Veel warm water, op meerdere plaatsen tegelijk. En dankzij de modulerende A-label pomp gaat de ecoCOMPACT heel zuinig om met energie