Zoek
Contact
Verwarmingsadvies

Een mooi begin!

Claim nu nog jouw cashback

Een mooi begin! Met een cv-ketel of duurzame hybride warmtepomp van Vaillant

Heb je tussen 1 juni 2023 en 31 december 2023 een cv-ketel en/of warmtepomp aangeschaft via je installateur? En heb je die uiterlijk 31 januari 2024 in jouw woning laten installeren? Dan kan je nog t/m 31 maart 2024 op deze pagina cashback aanvragen. De nieuwe ketel later uitbreiden met een hybride warmtepomp en cashback ontvangen? Vind onderaan de pagina de actievoorwaarden.

Ontvang je geld retour

Stap 1: Installatie

Laat de tussen 1 juni 2023 en 31 december 2023 aangeschafte ketel en/of warmtepomp uiterlijk 31 januari 2024 installeren door een erkend installateur.

Lees hier (190 kB) de actievoorwaarden.

Stap 2: Registratie

Vul hier uiterlijk 31 maart 2024 het registratieformulier volledig in en upload de factuur van je installateur met de juiste informatie, zie actievoorwaarden.

Stap 3: Geld retour!

Binnen zes weken na goedkeuring van de claim wordt het retourbedrag gestort op het opgegeven IBAN-rekeningnummer.

Wat zijn de cashback opties?

Cv-ketel: €200 retour

De actieperiode voor de cv-ketels loopt van 1 juni 2023 tot en met 31 januari 2024. Als je tijdens deze periode een deelnemende Vaillant cv-ketel laat installeren, kom je in aanmerking voor de cashback van €200.

Warmtepomp: €300 retour

De actieperiode voor warmtepompen loopt van 1 juni 2023 tot en met 31 januari 2024. Als je tijdens deze periode een deelnemende Vaillant warmtepomp laat installeren, kom je in aanmerking voor de cashback van €300.

Nu cv-ketel, later de hybride warmtepomp?

Wil je de Vaillant cv-ketel, die je tussen 1 juni 2023 en 31 januari 2024 hebt laten installeren en waarvoor je eerder een gevalideerde cashback claim hebt ingediend, op een later moment uitbreiden met een hybride warmtepomp van Vaillant? Dan heb je de mogelijkheid die nog te laten installeren van 1 juni 2023 tot en met 31 december 2025. Je cashback claim kan je nog tot 28 februari 2026 aanmelden.

Kies nu voor een nieuwe cv-ketel en/of hybride warmtepomp van Vaillant

Vanaf 2026 worden hybride verwarmingssystemen de standaard voor het verwarmen van woningen. Dat betekent dat je bij vervanging van jouw cv-ketel een hr-ketel én een (hybride) warmtepomp zal moeten laten installeren* (*afhankelijk van lokale situatie). Een andere optie is om direct over te stappen op een volledig duurzaam alternatief zoals een all-electric warmtepomp.


Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke en comfortabele manier om jouw woning te verwarmen? Dan is een hybride verwarmingsoplossing een uitstekende eerste stap naar een woning zonder aardgas. Een hybride warmtepomp werkt in combinatie met een cv-ketel. Daarnaast kan ook een nieuwe cv-ketel al aanzienlijk duurzamer zijn dan jouw huidige model, wat een goede eerste stap is naar een meer duurzame woning. Meer weten over hybride warmtepompen, de werking en de mogelijkheden? Lees hier meer.

Nog meer voordeel!

Ga voor duurzaam met een hybride warmtepomp en profiteer naast het retourbedrag ook van de overheidssubsidies

Mis deze kans niet!

Voor een mooi begin van het najaar ga je voor een cv-ketel of hybride warmtepomp van Vaillant. Claim nu je cashback en ontvang tot wel €500 retour op je aankoop.

Welk verwarmingssysteem past bij mij?

Ontdek in 3 stappen welke oplossing het beste bij jou past:

 

1. Beantwoord enkele vragen

2. Krijg direct een algemeen advies

3. Laat je gegevens achter en een installateur zal contact opnemen voor een offerte op maat

Nieuw verwarmingssysteem laten installeren?

Vind een installateur bij jou in de buurt.

Veelgestelde vragen

Details actie

Deelname aan de actie

Cashback betalingen

Overige vragen

Meer weten over warmtepompen? Laat hier je e-mailadres achter.

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van je gegevens. Probeer het later nog eens.