Zoek

8 redenen waarom u een flexoTHERM zou moeten installeren

Een extreem efficiënte en fluisterstille warmtepomp voor verwarming, warm water en koeling

1. Uitzonderlijk stil

Met geluidsniveaus die net zo laag zijn als een moderne koelkast (42dB) is de flexoTHERM beoordeelt door de Noise Abatement Society als de stilste. De flexoTHERM is uitzonderlijk stil tijdens het gebruik door de optimale isolatiemantel en driedimensionale vering van de compressor.

  • Uitzonderlijk stil
  • Geschikt voor zowel bodem als lucht
  • Meer vermogen, meer efficiëntie
  • Beide oplossingen geschikt voor koeling
  • Keuze uit verschillende vermogens
  • Combineerbaar met intelligente bedieningselementen
  • Hoge kwaliteit, duurzaam en betrouwbaar
  • Eenvoudige installatie

2. De flexoTHERM is geschikt voor zowel bodem als lucht

Bodem - kan worden aangesloten op een open of gesloten bron of aardcollector voor geothermietoepassingen.

Lucht - kan worden aangesloten op de Vaillant aroCOLLLECT, waardoor een zeer efficiënt lucht/watersysteem ontstaat dat geschikt is voor huishoudelijke en commerciële toepassingen.

 

3. Meer vermogen, meer efficiëntie

Een geïntegreerde elektrische dampinjectie (EVI) supercompressor zet extra koelmiddel in de compressiecyclus. Hierdoor wordt een optimale prestatiecoëfficiënt bereikt die duidelijk hoger ligt dan een standaard warmtepompcyclus. Met de EVI-technologie kunnen hogere (tapwater)temperaturen worden bereikt bij lage brontemperaturen.

 

4. Beide oplossingen geschikt voor koeling

Standaard voorzien van actieve koeling. Passieve koeling optioneel beschikbaar.

 

5. Keuze uit verschillende vermogens

flexoTHERM modellen zijn verkrijgbaar in 5kW, 8kW, 11kW, 15kW en 19kW. Zowel de flexoTHERM en flexoCOMPACT worden 3 fase/400V aangesloten.

6. Combineerbaar met intelligente bedieningselementen

De flexoTHERM/COMPACT is te combineren met de multiMATIC 700 en de communicatiemodule VR 920, hierdoor kunt u draaiuren uitlezen en een onderhoudsinterval instellen voor een optimale planning.

Uw klanten kunnen via een smartphone de multiMATIC 700 thermostaat op afstand bedienen en controleren of de installatie goed werkt.

7. Hoge kwaliteit, duurzaam en betrouwbaar

De Green iQ techologie helpt het product toekomstbestendig te maken en zorgt voor optimale efficiëntie, prestaties en duurzaamheid. De flexoTHERM is 'internet ready' om slimme functionaliteit en toekomstige verbeteringen aan te kunnen bieden, wanneer deze worden ontwikkeld en beschikbaar worden gesteld.

8. Eenvoudige installatie

Geïntegreerde componenten maakt de flexoTHERM eenvoudig te installeren, met ingebouwde grond- en verwarmingscirculatiepompen en een drieweg omstelkraan.