Zoek

VolThera Plug&Play:

volledige warmte en elektriciteitsbehoefte met één simpele oplossing

Vaillant geoTHERM 3kW essentieel onderdeel in uniek PV-t concept

AliusEnergy lanceerde onlangs het VolThera Plug&Play concept. Een concept waarbij zonnepanelen worden gebruikt om zowel warmte als elektriciteit op te wekken. De kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen worden voorzien van een collector aan de achterzijde waardoor de panelen een dubbele functie krijgen. De opgewekte elektriciteit wordt gebruikt om aan de elektriciteitsvraag te voldoen, de opgewekte warmte dient als bron voor de krachtige Vaillant geoTHERM 3kW warmtepomp. Deze compacte warmtepomp van Vaillant is de succesfactor van het VolThera concept en inzetbaar als hybride en all-electric oplossing. De warmtepomp voedt de lage temperatuurverwarming en het 200 liter buffervat waarmee er tot ca. 90% bespaard kan worden op het gasverbruik.

Met VolThera Plug&Play wordt het maximale rendement geoogst uit het beschikbare dakoppervlak en wordt een gemiddelde terugverdientijd gerealiseerd van 10 jaar. Dit kan omdat AliusEnergt een beperkt aantal standaard sets heeft ontwikkeld waarmee nagenoeg iedere woonsituatie kan worden voorzien van dit unieke en vooruitstrevende concept. Op de website www.VolThera.nl wordt kan de eindgebruiker bovendien in een paar simpele stappen het ideale Plug&Play pakket voor zijn specifieke situatie berekenen en direct inzicht krijgen in de kosten en het rendement op zijn investering. VolThera; benut vandaag,

Moderniseer uw huis

Overweeg om nog een stap verder te gaan en moderniseer uw verwarmingsysteem. Hier vind u gedetailleerde informatie over uw besparingspotentieel.

Bespaar energie met de warmtepompen van Vaillant

Bent u opzoek naar meer informatie over warmtepompen? Klik hier voor alle informatie over de werking tot aanschaf van uw eigen warmtepomp.