Zoek
Contact
Verwarmingsadvies

Goed voor u, goed voor het milieu: warmtepompen

Breng verandering aan daar waar het er écht toe doet – door te kiezen voor een klimaatvriendelijk verwarmingssysteem. Why wait? Bekijk het verhaal in de video

Bekijk de video

Why wait? Klimaatbescherming begint met een toekomstgericht verwarmingssysteem.

De meeste mensen denken dat mobiliteit in ons dagelijks leven, zoals autoverkeer, de grootste hoeveelheid CO2-uitstoot per huishouden veroorzaakt. Maar in feite veroorzaakt onze verwarming en warmwatervoorziening net zoveel CO2-uitstoot.

Ontdek onze (hybride) warmtepompen

De meeste warmtepompen van Vaillant zijn zowel hybride beschikbaar als all electric. Een hybride warmtepomp werkt als een duurzame aanvulling op uw cv-ketel, terwijl er bij een all electric warmtepompsysteem helemaal geen gebruik meer gemaakt wordt van uw gasaansluiting. Bekijk alle opties hier.

Ga voor duurzaam en profiteer van de verhoogde subsidies

De overheid stimuleert duurzame energie-oplossingen bij ondernemers en particulieren met een speciale subsidieregeling: Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). De subsidies zijn dit jaar een stuk hoger dan vorig jaar. Lees hier meer.

Een duurzame beslissing: warmtepompen

Door de lage CO2-uitstoot van warmtepompen, kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan klimaatbescherming. Dit wordt tevens gesteund door middel van een subsidie door de rijksoverheid.

Met een warmtepomp bespaart u kosten doordat de warmtepomp 75% van de benodigde energie gratis opwekt - rechtstreeks uit de lucht, het water of de grond.

De onbeperkte energie uit de omgeving maakt u onafhankelijk - door het gebruik van zelf opgewekte elektriciteit door middel van zonnepanelen maakt u nog onafhankelijker.

Ontdek meer over warmtepompen!

Bekijk onze succesverhalen, ontdek de vele slimme functies en ervaar onze moderne manier van verwarmen. Why wait? Laten we beginnen en uw huis toekomstbestendig maken!

Ga voor duurzaam en profiteer van de verhoogde subsidies

De overheid stimuleert duurzame energie-oplossingen bij ondernemers en particulieren met een speciale subsidieregeling: Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). De subsidies zijn dit jaar een stuk hoger dan vorig jaar. Lees hier meer.

Ontdek ze allemaal

Lucht, water, grond - warmtepompen worden onderscheiden op basis van het type warmtebron dat wordt gebruikt. Leer meer over de verschillen en vind uw perfecte oplossing!

Ontdek onze warmtepompen

Een goede investering

Het loont vanaf de aankoop: de aanschafkosten voor een warmtepomp worden nu al aanzienlijk gedrukt door aantrekkelijke subsidies. Bovendien wordt uw investering dankzij de zeer efficiënte werking na verloop van tijd afgeschreven.

Meer informatie over de kosten

Warmtepompen voor elke behoefte

Van nieuwbouw tot complexe moderniseringsprojecten - laat u inspireren door onze referentieprojecten!

Ontdek alle projecten

Maak uw warmtepomp smart!

Door uw warmtepomp te upgraden met onze slimme oplossingen, verbetert u ook uw comfort. Dankzij service op afstand verhelpt uw installateur technische problemen virtueel voordat u ze zelf opmerkt - meestal binnen 24 uur. Zeg dus vaarwel tegen onnodige servicebezoeken en kosten!

Het draait allemaal om warmtepompen

Functionaliteit, duurzaamheid, kosten - wij hebben alle belangrijke en interessante informatie over warmtepompen voor u op een rijtje gezet.

Ontdek warmtepompen

Huidige verdeling van CO2-uitstoot in Nederland*

*Bron: Milieu centraal (Wat is je C02-voetafdruk)

Hier ligt een grote kans, om een belangrijke bijdrage te leveren aan de bescherming van het klimaat, voor u. De keuze voor een moderne, klimaatvriendelijke verwarmingsoplossing zoals een warmtepomp loont zich voor u en voor het klimaat. Waarom? Met onze hoog efficiënte warmtepomptechnologie vermindert u niet alleen uw CO2-uitstoot, maar bespaart u ook aanzienlijk op uw energiekosten.

Waarom het niet waard is om nog langer te wachten:

U kunt een betekenisvolle bijdrage leveren aan de bescherming van het klimaat en verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst - bijvoorbeeld door te kiezen voor een duurzame verwarmingsoplossing in uw nieuwe of bestaande woning. Ontdek meer in de video!

Laat u vrijblijvend adviseren over onze warmtepompen!

Vul onze warmtepomp selectietool in voor een algemeen advies & vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan bij een installatiebedrijf.