Zoek

Eco Hero VIP tour wordt verplaatst

Vaillant organiseert een Eco Hero VIP tour voor installateurs en adviseurs in 11 verschillende regio’s verspreidt door Nederland. Op dit event komt u alles te weten over de nieuwe aroTHERM plus warmtepomp. De Eco Hero VIP tour stond gepland voor de maand april. Helaas zijn wij genoodzaakt door de aangescherpte maatregelen omtrent het Corona virus het event te annuleren en te verplaatsen naar een andere datum.

Uw gezondheid en die van andere bezoekers is onze hoogste prioriteit, gezien de omstandigheden is er nog geen duidelijkheid over een nieuwe datum.

 

Waar en wanneer?

De Eco Hero VIP tour vindt plaats op de volgende locaties: Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Assen, Den Haag – Nootdorp, Eindhoven, Gilze-Tilburg, Goes, Hoorn, Stein-Urmond en Zwolle. De tour zal in de periode 29 september t/m 29 oktober plaatsvinden.

 

Hoe moet ik mij aanmelden?

De al reeds ingeschreven deelnemers worden tijdig via de mail geïnformeerd wanneer de nieuwe data met de locaties bekend zijn, zodat zij zich dan weer opnieuw kan aanmelden.

Had u zich nog niet ingeschreven maar wilt u er ook graag bij zijn? Dat kan! Houd deze webpagina in de gaten voor de definitieve data.

 

Wat kan ik verwachten van de Eco Hero VIP tour?

Tijdens de Eco Hero VIP tour komt u meer te weten over de aroTHERM plus. Twee personen kunnen de aroTHERM plus en de uniTOWER plus binnen één werkdag installeren. Met het split-montageconcept van de demonteerbare hydraulische toren kunt u de binnen- en buitenunits in een handomdraai op hun respectievelijke locaties plaatsen. Eén persoon kan dan de installatie en inbedrijfstelling verzorgen, zonder dat er een koudemiddelcertificaat nodig is. Voor een foutloze installatie ondersteunt Vaillant u graag met een breed scala aan accessoires.

Tevens krijgt u informatie over de verschillende functies van de aroTHERM plus en welke techniek erachter zit. De aroTHERM plus heeft namelijk een bijzonder hoge aanvoertemperatuur tot 75 °C omdat hij gebruik maakt van een natuurlijk koudemiddel. Zo kan de lucht-water warmtepomp ook met bestaande radiatoren worden gebruikt. Bovendien is het gebruikte koudemiddel bijzonder milieuvriendelijk.

Met zijn hoge rendement voldoet de aroTHERM plus ook aan de eisen voor nieuwe gebouwen en bovendien komt hij in aanmerking voor subsidie. U en uw klanten zijn dus goed voorbereid op de toekomst.

Word een Eco Hero