Zoek

Goed nieuws! De nieuwe data voor de Eco Hero VIP tour zijn bekend

Vaillant organiseert een Eco Hero VIP tour voor installateurs en adviseurs in 11 verschillende regio’s verspreid door Nederland. Onderwerpen als installatie, toepassingsgebieden, functies en welke techniek er achter aroTHERM plus zit komen aan bod. Kortom alles wat u en uw klant moet weten om goed voorbereid te zijn voor de toekomst. De tour vindt plaats van 29 september t/m 29 oktober 2020.

Waar en wanneer?

De Eco Hero VIP tour vindt plaats op de volgende locaties en data:

DatumLocatieDatumLocatie
29-sepVan der Valk Hoorn20-oktVan der Valk Alphen aan den Rijn
30-sepVan der Valk Zwolle21-oktVan der Valk Goes
1-oktVan der Valk Assen22-oktVan der Valk Den Haag-Nootdorp
7-oktVan der Valk Eindhoven27-oktVan der Valk Apeldoorn
14-oktVan der Valk Stein-Urmond28-oktVan der Valk Amersfoort
15-oktVan der Valk Gilze-Tilburg  
U bent van harte welkom vanaf 16:00 uur. Om 16:30 uur zullen we van start gaan met de presentatie. Dit wordt gedaan onder het genot van een hapje en een drankje. Uiterlijk 19:30 uur is het event ten einde.

Corona maatregelen

Om het event zo veilig mogelijk te organiseren en faciliteren worden er diverse richtlijnen gehanteerd. Deze hebben we opgesteld in dit document (140 kB). Zorg dat u goed op de hoogte bent van de richtlijnen, zodat we samen een geslaagd event kunnen neerzetten.

Vaillant trekt het land in met de nieuwe warmtepomp aroTHERM plus

De warmtepomp aroTHERM plus introductie bij u in de buurt! Vaillant organiseert een Eco Hero VIP tour voor installateurs en adviseurs in 11 verschillende regio’s verspreidt door Nederland. Tijdens de Eco Hero VIP tour komt u meer te weten over de installatie, techniek en verschillende functies van deze toekomstbestendige warmtepompoplossing die zowel krachtig als milieuvriendelijk is.