Zoek

Vaillant staat voor duurzaamheid tijdens Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie, gehouden van 8 t/m 10 oktober, is uitgegroeid tot een onmisbaar platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is. Vaillant bewijst hierin een belangrijke rol te hebben door ook aanwezig te zijn op deze beurs, gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens deze beurs informeert en adviseert Vaillant bezoekers over duurzame oplossingen om hen te helpen om een weloverwogen keuze te maken.

Niet alleen tijdens het event is Vaillant beschikbaar voor vragen, ook erbuiten staat Vaillant klaar om advies te geven. Daarom brengt Vaillant op de beurs de dienst ´online Vaillant assistent´ extra onder de aandacht, waarmee installateurs, architecten en adviseurs een online consult kunnen inplannen om altijd technisch advies binnen bereik te hebben. Op de beurs kunnen bezoekers en geïnteresseerden een gratis kennismakingsgesprek inplannen met een technisch adviseur van Vaillant om te ontdekken wat deze dienst voor hen kan betekenen.

Verder introduceert Vaillant graag haar gloednieuwe samenwerking met AliusEnergy, die samen een PVT-totaaloplossing aanbieden. Binnen deze nieuwe samenwerking levert Vaillant de eigen verwarmingsoplossingen, waaronder warmtepompen, cv-ketels en boilers. AliusEnergy vult dit aan met haar specialisme fotovoltaïsche-thermische panelen, oftewel PVT-panelen. Deze totaaloplossing biedt verschillende interessante voordelen voor zowel de installateur als de eindgebruiker, waar AliusEnergy en Vaillant graag meer over vertellen.

Vaillant is bij Vakbeurs Energie aanwezig in hal 3, standnummer B012. Via deze link is een gratis ticket verkrijgbaar, waarmee men ook toegang krijgt tot de vakbeurzen Zero Emission, Ecomobiel, Industrial Heat & Power en PREFAB.