Zoek

Maak op de Renovatiebeurs kennis met de producten en services van Vaillant en ontdek hoe deze u verder kunnen helpen.

Het voorbereiden van renovatieprojecten, aanbestedingen en klantgesprekken over de vervanging van complexe klimaatsystemen vergt veel markt- en technische kennis. Hier schiet Vaillant graag te hulp. Speciaal voor adviseurs, architecten, aannemers en installateurs met vragen over duurzame installaties, biedt Vaillant Technisch Project Advies om een snel en deskundig antwoord op de vragen te krijgen. Niet eens per se op locatie, dat kan gewoon online. Dit betekent efficiëntie voor zowel de klant als de adviseur.

 

Het assortiment van Vaillant blijft groeien. Zo voegt Vaillant dit jaar een nieuw type boiler aan zijn productlijn toe, namelijk de aroSTOR warmtepompboiler. Deze toekomstbestendige serie warmtepompboilers met het label A+ en hoge COP bestaat uit vijf warmwateroplossingen met verschillende capaciteiten: wandmodellen van 80, 100 en 150 liter en staande uitvoeringen van 200 en 270 liter. Deze milieuvriendelijke boilers zijn geschikt voor de renovatiemarkt en kennen een hoge energie-efficiëntie voor de productie van warm water. Het geluidsniveau van de aroSTOR warmtepompboiler is erg laag: de wandmodellen produceren 32dB(A) en staande uitvoeringen produceren 37dB(A) op 2 meter afstand. Verder komt de aroSTOR ook in aanmerking voor subsidie van €1.250,-.

AWB, onderdeel van de Vaillant Group, staat tevens garant voor een mooi scala aan duurzame verwarmingsoplossingen. Het assortiment bevat CV-ketels, hybride systemen, zonneboilersystemen, boilers en kamerthermostaten. Een van de oplossingen waar AWB trots op is, is het GeniaAir warmtepompsysteem. De GeniaAir lucht/water warmtepomp is een compleet, eenvoudige installatie en betrouwbaar systeem waarmee gemakkelijk verbeteringen op het gebied van energieprestaties en comfort kunnen worden gerealiseerd. Daarmee is de GeniaAir een relevante oplossing in de huidige markt. Bekijk de producten en ontdek meer over Vaillant en AWB op standnummer C084.