Zoek

Wij maken gebruik van cookies& trackers van derden om uw voorkeuren te onthouden, om het gebruik van onze websites te meten en te analyseren en om onze marketing via het internet te optimaliseren. U kunt het gebruik van cookies beheren via uw browserinstellingen en uw toestemming te allen tijde intrekken. Zie voor meer informatie ons Privacybeleid.Als u akkoord gaat, klik dan op "accepteren".

Accepteren Weigeren

De Vaillant Voordeelweken zijn afgelopen

De Vaillant Voordeelweken hebben plaatsgevonden van 1 september 2016 t/m 31 maart 2017. T/m 30 april 2017 heeft u de aankoopfactuur van het door u aangeschafte toestel kunnen uploaden om het retourbedrag te kunnen ontvangen.

Heeft u reeds een aanvraag ingediend?

Indien u, binnen de daarvoor bestemde periode, uw aanvraag heeft ingediend en een vraag heeft over de status van de betaling kunt u uiteraard contact met ons opnemen. U kunt uw vraag richten aan vaillantvoordeelweken@consumercare.info of telefonisch contact opnemen via 088 - 2425461.

Heeft u een vraag over uw Vaillant product?

Neem dan contact op met onze afdeling consumentenservice. De consumentenservice van Vaillant is bereikbaar op kantoordagen van 08.00 tot 17.00 op het telefoonnummer (020) 565 9420. U kunt tevens een e-mail sturen naar consumentenservice@vaillant.nl