Zoek
Contact
Verwarming vinden

Stijlvol en slim geregeld

Ontdek de nieuwe sensoHOME kamerthermostaat die perfect samenwerkt met onze meest gekozen hr-ketel ecoTEC plus

Met de zeer efficiënte ecoTEC plus ketels van Vaillant bespaart u energie en kosten. Goed voor het milieu en goed voor u.

Nu is het moment om cv-ketel te vervangen

Er zijn veel goede redenen voor vervanging voor de ecoTEC plus:

  • Geniet van meer comfort
  • Geproduceerd in Duitsland, zeer betrouwbaar met een heel laag storingspercentage
  • Bespaar op stookkosten, profiteer van een zeer hoog rendement door o.a. de zuinige A-label pomp en zeer lage stand-by vebruik
  • Toekomstbestendig: ook na de installatie kunt u ervoor kiezen om een zonneboiler of warmtepomp aan uw verwarmingsinstallatie toe te voegen

Maximaal comfort en eenvoudig te bedienen

Onze sensoHOME kamerthermostaat met haar eenvoudige bediening staat garant voor maximaal comfort en besparing op uw energierekening. Combineer de thermostaat met de sensoNET gateway (optioneel tegen meerprijs) en maak gebruik van de gratis sensoAPP om uw verwarming op afstand te bedienen.

De perfecte oplossing

De ecoTEC plus is beschikbaar in de CW-klassen 3 tot en met 6 en zorgt voor extra comfort in uw huis. De combinatie van energiezuinigheid met Duitse kwaliteit zorgt voor een hr-ketel met een hoog rendement en extra comfort in uw huis.

De ecoTEC plus past zijn vermogen automatisch aan de werkelijke warmtebehoefte aan, waardoor hij uiterst efficiënt is. En hij ziet er niet alleen goed uit, hij is ook nog eens eenvoudig te biedienen met de sensoHOME kamerthermostaat & optionele app.

Energiezuinig met een hoog comfort

30 jaar geleden nam Dirk zijn intrek in het huis. Er hing toen al een Vaillant ketel en de afgelopen 30 jaar deed de ketel het prima. Er waren nooit problemen met de ketel, zegt Dirk. Daarom was er geen twijfel over mogelijk en koos Dirk na 30 jaar opnieuw voor Vaillant.

Al klaar voor de volgende duurzame stap?

Waarom wachten? Stap over naar de meest innovatieve warmtepomp. De nieuwe aroTHERM plus lucht-water warmtepomp is snel geïnstalleerd en zo krachtig dat hij zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten kan worden toegepast. Ontdek welke voordelen deze nieuwe warmtepomp voor u brengt.

Ontdek de mogelijkheden van de aroTHERM plus

Veelgestelde vragen