Zoek

Mijn huis, mijn comfort overal ter wereld

Doe de Warmtepomp Selector!Webinars

Hoe de koudste plaats in Zweden de gezelligste werd

In het noorden van Zweden, 235 km boven de poolcirkel, ligt het dorpje Naimakka, met als enige inwoner Åke. 80 jaar oud en verantwoordelijk voor het weerstation van Naimakka. Hij woont hier al zijn hele leven en krijgt nauwelijks bezoek. Dat is logisch, want de temperatuur kan hier dalen tot -40 °C. Op een dag kreeg Åke een idee om meer bezoek te krijgen: hij zou van Naimakka de gezelligste plek in Zweden maken.

Warmte komt niet alleen van warmtepompen, maar ook van vriendschap! Bekijk alle afleveringen van Åke en zijn rendier Ole

Waarom Åke zijn Vaillant warmtepomp niet meer kan missen:

Duurzame oplossingen

Ontdek de warmtepompen van Vaillant.

Hoe werkt een warmtepomp?

Van werking tot aanschaf

Welke warmtepomp past bij mij?

Start de warmtepomp selector

Subsidies

Lees hier alles over subsidies

Ons portfolio

Bekijk onze warmtepompen

Duurzame oplossingen

Ontdek de warmtepompen van Vaillant.

Hoe werkt een warmtepomp?

Van werking tot aanschaf

Welke warmtepomp past bij mij?

Start de warmtepomp selector

Subsidies

Lees hier alles over subsidies

Ons portfolio

Bekijk onze warmtepompen

Åke uit Naimakka, Zweden

Zelfs op de koudste plaatsen, zoals Naimakka in Zweden, kan een Vaillant warmtepomp de energie van de aarde gebruiken om je huis gezellig warm te maken.

Bekijk onze warmtepompen

Neem een kijkje in ons portfolio en ontdek welke warmtepomp bij u past.

Comfort als kenmerk: Vaillant warmtepompen

Vaillant warmtepompen staan niet alleen garant voor hoge kwaliteit, duurzame technologie, weinig onderhoud en een lange levensduur. Ze kunnen ook op afstand worden beheerd.

Daarom kan uw Vaillant installateur op elk moment uw warmtepompsysteem controleren en analyseren. Fouten in de instellingen van het systeem kunnen op afstand worden opgelost, waardoor u tijd en kosten bespaart.

De werking van Vaillant warmtepompen

De uiterst efficiënte warmtepomptechnologie van Vaillant werkt volgens het omgekeerde principe van een koelkast. Terwijl een koelkast warmte overbrengt van binnen naar buiten, onttrekt de warmtepomp warmte aan de omgeving en draagt die vervolgens over .

Vaillant-warmtepompen gebruiken tot 75 procent van de vrije beschikbare warmte die de natuur opslaat in de lucht, de aarde of het grondwater. Ontdek meer over deze slimme technologie in de video.

Vaillant warmtepompen voldoen aan uw specifieke behoeften

Waar en in wat voor een huis u ook woont, Vaillant heeft voor u de juiste warmtepomp. Zelfs in Naimakka, een plek waar de winter 200 dagen duurt en de grond vaak bevroren is, kan een Vaillant warmtepomp het huis van Åke met behulp van grondcollectoren omtoveren tot een comfortabele woning.

Onze klanten in het zuiden van Spanje hebben deze technologie slechts een paar maanden tijdens de winter nodig om hun huis te verwarmen. Ze gebruiken de warmtepompen echter ook om hun woning in de zomer af te koelen
Lees meer over warmtepompen van Vaillant

Ten zuiden van Naimakka: referentieprojecten met Vaillant warmtepompen

Strandrestaurant 'Aan Zee'

Het strandrestaurant ‘Aan Zee’, in het Natura 2000-zandduinenreservaat ‘Voornes Duin’: naast een multifunctioneel ...

Villa in 't Groene Hart

De luxe nieuwbouwvilla met een bodemgebonden warmtepompsysteem staat namelijk midden in ’t Groene Hart.

Verduurzaming vrijstaande woning in Tolbert

De familie Vogelzang woont alweer 25 jaar in het hartje van het Groningse dorp Tolbert. Toen de woning destijds gerenoveerd werd dacht niemand aan duurzame maatregelen.

Nieuwbouwappartementen In Gorredijk

In het dorpshart van het Friese Gorredijk werd een deel van het HEMA-gebouw opnieuw opgestrokken voor 8 nieuwe appartementen ...