Zoek
Contact
Verwarming vinden

Thermostaat vervangen

Wilt u optimaal gebruikmaken van uw cv-ketel? Dan kan het een optie zijn om een oudere thermostaat te vervangen voor een nieuwe, slimme thermostaat. De thermostaten die tegenwoordig op de markt komen hebben steeds slimmere functies.

Zo ook bij Vaillant, waar het vroeger alleen ging om het regelen van de temperatuur kan er nu ingesteld worden dat uw huis opwarmt op een bepaald tijdstip. Zo kan u instellen dat uw huis is opgewarmd tot 20 °C wanneer u bijvoorbeeld om 18.00 uur thuiskomt.

U heeft een oudere themostaat? U wilt uw huidige thermostaat vervangen voor een nieuwe, slimme thermostaat? Dan kunt u bij Vaillant kiezen uit een ruim assortiment. Wist u dat het vervangen van een thermostaat zelfs kan bijdragen aan lagere energiekosten?

Wanneer u een thermostaat gaat vervangen of plaatsen, moet u op een aantal punten letten. Zo moet een thermostaat altijd uit de zon en niet in de buurt van een radiator worden geplaatst. Daarnaast moet een thermostaat op 1,5 meter boven de grond worden geplaatst voor het beste resultaat.