Zoek

Vaillant is een internationale marktleider

op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie.

Als een van Europa's leidende fabrikanten van verwarmingstechnologieën is 'vooruitdenken' een cultuur die door ons hele bedrijf wordt omarmd. Onze producten hebben een hoge energie-efficiëntie, lage emissies, en hebben een benijdenswaardige reputatie wat betreft prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze voortdurende drive om toonaangevende niveaus van klantenservice en trainingsondersteuning te bieden helpt ons aan te geven waarom onze klanten Vaillant voortdurend aanbevelen. De ultieme goedkeuring waar een merk om zou kunnen vragen.

Merkfilm | Missie | Bedrijfsprofiel | Geschiedenis | Handelsmerk | Vaillant expo | Vaillant Group

Onze missie

Wij werken om de toonaangevende leverancier te zijn van verwarming, koeling en warm water oplossingen die gemakkelijk te gebruiken, milieuvriendelijk en energiebesparend zijn. We streven naar een duurzame en winstgevende groei voor ons familiebedrijf te realiseren.

Ondernemerschap, vertrouwen, integriteit en passie: deze vier waarden vormen de kern van onze bedrijfscultuur - en van de dagelijkse activiteiten van onze meer dan 13.000 medewerkers.

Bedrijfsprofiel

De Vaillant Group biedt haar klanten energiezuinige en schone systeemoplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Uitgangspunt hierbij is installatie- en gebruiksgemak.

De Vaillant Group is een internationaal familiebedrijf met meer dan 140 jaar ervaring. Met verwarmingstechnologie als kerntaak is de Vaillant Group de op een na grootste fabrikant in Europa.

Voor de Vaillant Group, één van ‘s werelds milieuvriendelijkste fabrikanten van verwarmings- en airconditioningstechnologieen, is duurzaamheid een speerpunt. Verwarming en klimaat zijn onafscheidelijk. De moderne verwarmingstechnologie kan al vandaag een belangrijke bijdrage leveren aan het bereiken van de doelstellingen van klimaatbescherming. Wanneer alleen al in Duitsland, oude verwarmingssystemen worden vervangen door hoog efficiënte technologieën, kan meer dan 30 procent van de energie per jaar worden bespaard en kan de Co2 emissie overeenkomstig met 30 procent worden verminderd.

Geschiedenis van Vaillant

De geschiedenis van Vaillant gaat terug tot het jaar 1874 toen het bedrijf werd opgericht door Johann Vaillant in Remscheid, Duitsland. Sindsdien is Vaillant marktleider in de industrie van verwarmings- en ventilatietechnologie.

Lees het hele verhaal over de geschiedenis van Vaillant:

De Paashaas in het logo, ontworpen voor een sterk onderscheidend merkprofiel.

Kabouters met blozende wangen en een puntmuts aanschouwen vol verbazing het wonder van het paasei: Johann Vaillant is gefascineerd door het tafereel en besluit zowel de afbeelding als de rechten ervan te kopen. Voor Vaillant betekent dit het begin van het enorme succes van zijn merk.

 

Lees het volledige verhaal van het unieke handelsmerk van Vaillant

Vaillant expo

De plaats waar oprichter Johann Vaillant van het bedrijf aan het einde van de 19e eeuw de eerste gasgestookte ketel produceerde, is sinds april 2015 gastheer van het Vaillant expo merkervaringcentrum.

Het merkervaringcentrum in Remscheid neemt bezoekers mee op een ontdekkingsreis. Het merkbelevingscentrum haalt ze weg van het dagelijks leven en leidt hen naar de merkwereld op een interactieve, begrijpelijke en boeiende manier. Met ongeveer 1.300 vierkante meter is Vaillant expo een merkbelevingscentrum dat ruimte biedt voor de communicatie tussen merk en mens. Vaillant expo-bezoekers zullen meer te weten komen over de oorsprong van het merk en waarom Vaillant vandaag de ideale partner is. Vaillant laat zien hoe je samen met de duurzame technologie geschikt kunt worden voor de toekomst en hoe het succesverhaal van Vaillant over de hele wereld blijft groeien.

Vaillant Group

Het merk Vaillant is het internationaal bekendste merk voor verwarmingstechnologie van de Vaillant Group.