Zoek

Werken bij Vaillant

De Vaillant Group is leidend op het gebied van technische ontwikkelingen als verwarmings-, ventilatie- en klimaatbeheersingstechnologie tot en met oplossingen die gebruik maken van hernieuwbare energie. Word ook een van de 15.000 collega’s uit meer dan 70 landen die dagelijks aan de visie van een beter klimaat werken – voor de mensen thuis en voor onze aarde. In grote, innovatieve en strategische projecten. Of door middel van kleine bijdragen die iedereen dagelijks kan leveren. Handel globaal, werk globaal. En maak deel uit van een wereldwijd team, want wij verkopen onze producten in zo'n 60 landen en beschikken over 10 productie- en ontwikkelingslocaties in zes Europese landen en China.


Vaillant Group Netherlands heeft haar kantoor gevestigd in Amsterdam en bestaat uit diverse afdelingen: sales, service (zowel binnen- als buitendienst), technisch project advies, product management, training, ICT, business support, sales support, HR en marketing & communicatie. Op de carrierepagina van Vaillant Group vindt u direct alle vacatures bij Vaillant Group Netherlands.

Bekijk de Vaillant Group Carrierepagina

Op zoek naar een uitdagende stage?

Vaillant is altijd op zoek naar nieuw talent. Graag bieden we studenten daarom een stageplek, met soms de mogelijkheid tot een dienstverband bij Vaillant na afloop van de stageperiode. Wij bieden dan ook internationale carrièremogelijkheden.

Stagiair Marketing & Communicatie Vaillant (m/v):
Bekijk vacature

Stagiair afdeling HR (m/v):
Bekijk vacature

Stagiair afdeling CRM (m/v)

Bekijk vacature

Stagiair Product Management (m/v)

Bekijk vacature

Stagiair Vaillant Academy (m/v)

Bekijk vacature