Zoek

Welkom bij Vaillant Group Netherlands in Amsterdam

Bekijk vacatures

Wil jij verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst?

De Vaillant Group is leidend op het gebied van technische ontwikkelingen als verwarmings-, ventilatie- en klimaatbeheersingstechnologie tot en met oplossingen die gebruik maken van hernieuwbare energie. Werken bij de Vaillant Group betekent verantwoordelijkheid nemen voor morgen. Iedereen draagt bij aan het implementeren van de visie van een beter klimaat voor de mensen thuis en het milieu, op grote en kleine schaal: we werken aan complexe, bijzonder efficiënte oplossingen voor onze internationale markten. En we besteden aandacht aan spaarzaam gebruik van energie, verminderen van papiergebruik en verminderen van plasticafval in onze dagelijkse werkzaamheden. Zodoende heeft werken bij ons bedrijf dan ook een betekenis die verdergaat dan alleen financiële en carrièregerelateerde aspecten. Het is geen wonder dat onze medewerkers zich goed voelen bij ons en graag werken voor de Vaillant Group. Daar zijn we trots op en we doen er veel voor.

Hier neem je verantwoordelijkheid voor de toekomst, die van jezelf en die van de planeet. We bieden je hiervoor uitstekende mogelijkheden.


16.000 collega's uit meer dan 70 landen

Word ook een van de 16.000 collega’s die dagelijks aan de visie van een beter klimaat werken – voor de mensen thuis en voor onze aarde. In grote, innovatieve en strategische projecten. Of door middel van kleine bijdragen die iedereen dagelijks kan leveren. Handel globaal, werk globaal. En maak deel uit van een wereldwijd team, want wij verkopen onze producten in zo'n 60 landen en beschikken over 10 productie- en ontwikkelingslocaties in zes Europese landen en China.


Kantoor in Amsterdam

Vaillant Group Netherlands heeft haar kantoor gevestigd in Amsterdam en bestaat uit diverse afdelingen en functies:

✓ Sales

✓ Service (zowel binnen- als buitendienst)

✓ Technisch Project Advies

✓ Product Management

✓ Training

✓ ICT

✓ Business Support

✓ Sales Support

✓ HR

✓ Marketing & Communicatie

Op de carrierepagina van Vaillant Group vindt u direct alle vacatures bij Vaillant Group Netherlands.

Wat onderscheidt Vaillant Group Netherlands als werkgever

Digitalisering

We stimuleren digitalisering. Voor onze producten, diensten en processen.

Internationaliteit

We hebben wereldwijd succes. Onze sterke internationale teams zorgen daarvoor.

Duurzaamheid

We geloven in een toekomst die de moeite waard is. Met grote projecten en kleine gebaren.

Cultuur

We onderhouden eerlijke, respectvolle en coöperatieve relaties. Onze medewerkers zien zichzelf als een grote, internationale familie.

Persoonlijke ontwikkeling

We ondersteunen onze medewerkers systematisch in hun ontwikkeling. Met individuele kwalificatie- en ontwikkelprogramma’s.

Diversiteit en inclusiviteit

We bieden gelijke kansen en een toegesneden aanpak voor alle medewerkers. Met trainingen en andere initiatieven creëren we bewustwording en kennis van het onderwerp.