Zoek

Werken bij Vaillant Group betekent "Zorg dragen voor een beter klimaat". Deze visie is een mindset en een belofte. Om te werken aan producten en oplossingen die daadwerklijk een verschil maken. Voor de toekomst en de komende generaties, of dit nu kleine gebaren zijn, of juist grote projecten. Duurzaamheid wordt gezien, gevoeld en gehoord in elke hoek van de Vaillant Group.

Of het nu in productontwikkeling, marketing, sales of klantenservice is. Elke medewerker draagt bij aan het waarmaken van onze belofte aan toekomstige generaties. Duurzaamheid is voor ons geen marketinggimmick en het is meer dan alleen groen denken. Het is een houding die we als individu op het kantoor, in de fabrieken op de weg nastreven.

Op dezelfde manier waarop we voor het klimaat zorgen, zorgen we voor onze medewerkers, hun gezinnen, hun carrière en hun ambities. Door het uit te dagen en daarbij te begeleiden, door ze te koesteren en te beschermen. En door het bieden van een stabiele en transparante omgeving waarin ze kunnen groeien.

Wat maakt ons als werkgever anders? De manier waarop we leren, werken en produceren. Maar ook hoe we op de werkplek met elkaar omgaan. Dit weerspiegelt ons bewustzijn als duurzame werkgever die zich bekommert om de mensen en het milieu.

Bekijk onze vacatures:

 

Service technicus/Technisch adviseur (m/v)

Bekijk vacature

Op zoek naar een uitdagende stage?

Vaillant is altijd op zoek naar een nieuw talent. Sommige stagiaires zijn uiteindelijk na hun studie bij ons in dienst gekomen. Wij bieden dan ook internationale carrièremogelijkheden.

Stagiair Marketing & Communicatie Vaillant (m/v):
Bekijk vacature

Stagiair afdeling HR (m/v):
Bekijk vacature

Stagiair afdeling CRM (m/v)

Bekijk vacature

Stagiair Product Management (m/v)

Bekijk vacature

De Vaillant Group is een wereldwijde markt- en technologieleider op het gebied van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningstechniek. Al meer dan 140 jaar hebben we een strategie die gericht is op duurzame en winstgevende groei. We zijn gevestigd in heel Europa en in China. Onze fabrieken produceren producten met hoge energie-efficiëntie, lage emissies en hebben een benijdenswaardige reputatie wat betreft prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid.