Zoek

Vaillant op de VSK 2022


Van 17 t/m 20 mei was Vaillant aanwezig op de VSK in de Jaarbeurs Utrecht. Op de beurs was er veel aandacht voor de veelbelovende energiebron waterstof, die als groene waterstof de overgang naar een CO2-neutrale energievoorziening mogelijk kan maken. Ook heeft u kennis kunnen maken met de myVAILLANT Pro app, een tool die u ondersteunt in uw dagelijkse werkzaamheden en waarmee u een extra service kan bieden aan uw klanten.

Terugblik op de VSK

Bereid u voor op waterstof met Vaillant


Vaillant ondersteunt u als installateur om expert te worden in klimaatneutrale energie-oplossingen en voorziet u van toekomstbestendige verwarmingssystemen die de energietransitie helpen mogelijk te maken. Bereid u samen met ons voor op de toenemende behoefte aan duurzame energieoplossingen en verander vandaag nog de koers van de toekomst. Een van de onderwerpen waar we dit jaar aandacht aan besteden op onze stand is waterstof.

Om bestaande systemen milieuvriendelijker te maken is groene waterstof een van de mogelijkheden. Wij bereiden u en uw bedrijf voor op de overgang van aardgas naar waterstof met onze kennis en onze H2 ready cv-ketels.


Meer informatie


myVAILLANT Pro, uw verbinding met een nieuwe servicewereld!


Een van de andere onderwerpen waar Vaillant aandacht aan besteed op de VSK is onze myVAILLANT Pro app. Een aantal van de voordelen van myVAILLANT Pro op een rij:

  • Beheer op afstand uw verwarmingsinstallaties
  • Bespaar op tijd en kosten door efficiënter te werken
  • Bied een hogere service-standaard aan uw klanten
  • Altijd up-to-date installatie- & productinformatie bij de hand

myVAILLANT Pro tool is beschikbaar als app én webpagina en in 2022 volledig gratis!


Meer informatie