Zoek

Slim en duurzaam installeren met Vaillant

Op de VSK-beurs hebben we je alles laten zien over onze verwarmingsoplossingen, innovatieve initiatieven, online tool en services die wij te bieden hebben. Ben je niet aanwezig geweest of wil je alles nog even rustig nakijken, bekijk dan hier onze recapvideo of lees onder verder.

5 redenen om voor Vaillant te kiezen

Betrouwbare producten, installatiegemak en een duurzame toekomst. Dat is toch waar je naar op zoek bent als installateur? Misschien installeer je op dit moment nog zonnepanelen, airco’s of traditionele cv-ketelsystemen of heb je de focus op een ander merk.


Nog niet helemaal overtuigd? Dan geven we toch gewoon nóg vijf redenen om te kiezen voor Vaillant: 150 jaar ervaring en met hernieuwde energie vooruit!

1. Heel Holland duurzaam

Met Groenwijk Vaillant presenteren we een nieuwe visie op duurzaam wonen van de toekomst. Deze visie en de verschillende routes hiernaartoe zijn inzichtelijk gemaakt op een nieuw inspiratieplatform. We begrijpen dat er een grote diversiteit in woningtypes en energetische kwaliteit is binnen de Nederlandse woningvoorraad. Dit vraagt om het toepassen van verschillende verwarmingstechnologieën: niet één universele oplossing voor iedereen, maar een passende oplossing voor elke specifieke woonsituatie. Ons nieuwe inspiratieplatform maakt verschillende verduurzamingsroutes inzichtelijk.

2. Ontdek Vaillant Warme Start

Maak kennis met Vaillant Warme Start. Als installateur maak je met dit uitgebreide serviceprogramma kosteloos gebruik van exclusieve diensten zoals de Vaillant Academy met (product)trainingen en slimme digitale ondersteuning. Bijvoorbeeld met myVAILLANT Pro en de Warmtepomp Planning Tool. Met myVAILLANT Pro monitor je eenvoudig online alle Vaillant-producten op afstand. Met de Warmtepomp Planning Tool selecteer je simpel zowel de juiste warmtepomp als alle systeemcomponenten en eventueel benodigde accessoires. De Tool simuleert hoe het geplande verwarmingssysteem in de loop van een jaar werkt. En produceert verkooprapporten voor zowel de installateur als de consument. Het verkooprapport bevat informatie zoals het energieverbruik en een overzicht van alle te bestellen componenten. Dat is nog eens handig. Meer weten? Klik hier. Of meld je direct aan via onderstaande button.

Aanmelden Vaillant Warme Start

3. Nieuw: aroTHERM Split plus

Op de VSK-beurs tonen we onze nieuwe aroTHERM Split plus. Deze hoogwaardige en betrouwbare split-warmtepomp behoort tot een van de allerstilste in de markt met R32 koudemiddel. Met een zeer hoog tapwaterrendement. Voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. De aroTHERM Split plus is makkelijk te plannen en installeren. Met de standaard meegeleverde internetmodule is deze bovendien ook nog eens eenvoudig te monitoren en optimaliseren met de myVAILLANT Pro app. De aroTHERM Split plus wordt in het vierde kwartaal van 2024 verwacht. Benieuwd hoe deze krachtpatser werkt? Lees het hier.

4. Voor de toekomst: LCA materialenpaspoort

Vaillant is een pionier in de circulaire bouweconomie. Wij stellen dan ook met trots als eerste warmtepompfabrikant in Nederland een categorie 1 materialenpaspoort beschikbaar voor een monoblock warmtepomp: de aroTHERM plus met R290 koudemiddel. Dat onderstreept dat de aroTHERM plus in Nederland de meest succesvolle warmtepomp met R290 koudemiddel is.

Het materialenpaspoort bevat milieu-informatie die afkomstig is uit een zogenaamde levenscyclusanalyse (‘LCA’). Dit garandeert de meest nauwkeurige en volledig onafhankelijke informatie over de milieuprestaties van de warmtepomp. Hiermee ben je als installateur goed voorbereid nu klanten steeds meer garanties en zekerheden vragen op dit punt. Hier kun je dus mee aankomen bij je klant! Wij beantwoorden jouw vragen over het materialenpaspoort hier.

5. 150 jaar passie en expertise

Hoera! Vaillant bestaat 150 jaar. Het brengen van comfort in elke woning is al 150 jaar onze missie. Innovatie maakt deel uit van onze traditie. Met onze milieuvriendelijke verwarmingssystemen stimuleren we de overgang naar duurzame verwarming in huizen over de hele wereld. Stap met ons de toekomst in. Ontdek het verhaal.