Zoek

5 voordelen van onze nieuwste split warmtepomp

Dit wil je niet missen als installateur: de nieuwe aroTHERM Split plus wordt eind 2024 verwacht. De aroTHERM Split plus is een van de stilste split-warmtepompen in de markt, ontworpen voor een zeer hoog tapwaterrendement en eenvoudig te installeren. En hij heeft nog méér voordelen. Voor jou, je klant en het milieu. In deze blog zetten we alvast 5 voordelen van deze innovatieve krachtpatser voor je op een rij.

5 voordelen van de nieuwe aroTHERM Split plus

1. Hoge tapwaterprestaties

De aroTHERM Split plus biedt met een vermogen tot 7 kW zeer hoge prestaties. Met een hoog rendement voor verwarming, koeling en warm water wordt het verbruik geminimaliseerd terwijl er wel altijd voldoende warm tapwater is. Door het verbeterde boileroplaadprincipe is het tapwaterrendement van de aroTHERM Split plus zelfs significant gestegen ten opzichte van de vorige versie.

2. Fluisterstil

De aroTHERM Split plus doet zijn werk in stilte, zélfs bij lage buitentemperaturen. Onze nieuwste split-warmtepomp behoort zelfs tot de stilste split-warmtepompen met R32 koudemiddel op de markt. Een ideale keuze dus voor wie zoekt naar een extra efficiënte en fluisterstille oplossing. En ook niet onbelangrijk: ál onze Vaillant-toestellen, waaronder deze stille krachtpatser, worden al 150 jaar gefabriceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen. Betrouwbaarheid met een hoofdletter B dus.

3. Hoge mate van plaatsingsflexibiliteit

De aroTHERM Split plus heeft een hoge mate van plaatsingsflexibiliteit met componenten die hydraulisch geoptimaliseerd én makkelijk toegankelijk zijn. Ook hebben de binnendelen van de aroTHERM Split plus minder ruimte nodig dan de vorige versie en is de aansluiting met buitenleidingen versimpeld. Dit maakt installatie en onderhoud heel eenvoudig. Geheel passend binnen ons uitgebreide service-aanbod voor jou als installateur. Alles voor snelheid en installatiegemak!

4. Geschikt voor zowel laagbouw als hoogbouw

De aroTHERM Split plus is zowel geschikt voor laagbouw als hoogbouw. En toe te passen bij renovatieprojecten én in nieuwbouwsituaties. Een echte alleskunner dus!

5. Op afstand te monitoren

Met de standaard meegeleverde internetmodule is de aroTHERM Split plus eenvoudig op afstand te monitoren via de myVAILLANT Pro App. Via deze app heb je direct toegang tot data van de aroTHERM Split plus, zoals energieverbruik en storingsinformatie. Ook is het mogelijk om op afstand de tijdprogramma's van klanten in te zien en - indien nodig - aan te passen. En krijgt de klant op zijn beurt óók de beschikking over een myVAILLANT App voor eenvoudige bediening buitenshuis. Dat maakt deze installatie een heel klant- en servicegerichte oplossing voor verwarming, koeling en warm water.

De aroTHERM Split plus wordt in het vierde kwartaal van 2024 verwacht.

Mis ‘m niet!

Onze nieuwste split-warmtepomp is fluisterstil, heeft hoge tapwaterprestaties, is makkelijk te installeren en wordt eind 2024 verwacht. Kun jij ook niet wachten?