Zoek

Dit wíl je: Vaillant Warme Start

Of je nu al een doorgewinterde warmtepompinstallateur bent of nog zonnepanelen, airco’s of traditionele cv-ketelsystemen installeert: bij Vaillant staan we klaar om jou te ondersteunen. Van voorbereiding tot installatie en onderhoud. Van gratis (product)trainingen tot slimme digitale ondersteuning.

Vaillant Warme Start

Trainingen aan onze Academy

Onze Vaillant Academy is hét leerplatform van Vaillant. Je leert er complexe systemen en producten beter te begrijpen en je technische know how verbeteren. Je volgt de trainingen live in ons Vaillant trainingscentrum in Amsterdam of online op een moment dat het jou uitkomt. Net wat jij prettig vindt. Ook fijn om te weten: al onze producttrainingen worden gegeven door trainers met praktijkervaring.

(Extra) diensten

Wil je extra zekerheid of gewoon ontzorgd worden? Bij Vaillant bieden we (extra) diensten zoals:


Eerste ingebruikname

Met onze exclusieve eerste ingebruiknameservice zorgen onze deskundige technici voor een perfecte afstelling, wat zorgt voor een beter rendement en meer comfort vanaf het eerste begin voor jouw klant. Hoewel deze premium service een investering vergt, ben je verzekerd van topprestaties en duurzaamheid. En het hoeft dus maar eenmalig te gebeuren. Daarbij profiteer je via ons loyaliteitsprogramma van een mooi voordeel op je eerste ingebruikname.


Onderhoudscontracten op maat

Ontdek onze reeks onderhoudscontracten, op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften. Of je nu streeft naar regelmatig onderhoud, snelle interventies of volledige dekking, onze contracten passen zich aan jou aan. Bovendien garanderen we gebruik van uitsluitend originele onderdelen, zodat het Vaillant-toestel van jouw klant altijd in topconditie blijft. Zo kies je voor gemoedsrust, betrouwbaarheid én een langere levensduur.

Apps & tools

Jouw werk wordt een stuk eenvoudiger met online tools zoals:


Warmtepomp Planning Tool

Met de Warmtepomp Planning Tool selecteer je simpel zowel de juiste warmtepomp als alle systeemcomponenten en eventueel benodigde accessoires. De tool simuleert hoe het geplande verwarmingssysteem in de loop van een jaar werkt. En produceert verkooprapporten voor zowel jou als installateur als voor de consument. Het verkooprapport bevat informatie zoals het energieverbruik en een overzicht van alle te bestellen componenten. Goed om te weten: de tool is óók geschikt voor hybride warmtepompsystemen. Alles voor jouw installatiegemak en snelheid. Probeert het hier zelf!


myVAILLANT Pro

Via myVAILLANT Pro, een tool die beschikbaar is als webpagina en app, monitor je eenvoudig Vaillant-toestellen op afstand en je hebt direct inzicht in de belangrijkste data en prestaties van het toestel van je klant.

Zo ben je via de code-assistentie van myVAILLANT Pro direct op de hoogte van een storing in het toestel van je klant en krijg je uitleg hoe je technische problemen oplost. Met een paar simpele online stappen geef je je klant snel het juiste advies of weet je bijvoorbeeld welke vervangende onderdelen je mee moet nemen bij je volgende bezoek. Ook handig: de functie ‘Energie-informatie’. Hiermee kun je klanten - op basis van hun energieverbruik - gericht adviseren om hun Vaillant-toestel efficiënter te gebruiken. Iets waar steeds meer klanten om vragen. Ook is het mogelijk om op afstand tijdprogramma’s van klanten in te zien en, indien nodig, aan te passen met de functie ‘Toestelbewaking op afstand’.


vSCAN app

Minder administratie na een installatie? Met de vSCAN app kun je garantiekaarten direct op locatie registreren in plaats van achteraf thuis via de website. Ook spaar je via de vSCAN app automatisch loyaliteitspunten en kom je in aanmerking voor verlengde garantie. Dat scheelt nog eens tijd!


Persoonlijk advies

Naast alle digitale ondersteuning staat er ook een deskundig Vaillant-team voor je klaar voor persoonlijk advies. Zo staan onze experts voor planning en technisch advies voor je klaar. Ondersteunen we je waar nodig bij de intake bij jouw klant. En geven we (pre-)installatieadvies om de installatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je bijvoorbeeld nieuw binnen de warmtepompwereld en/of Vaillant? Dan helpt ons team jou als nieuwe installateur persoonlijk op weg. En heb je een specifieke aanvraag voor een duurzame verwarmingsinstallatie in een nieuwbouwwoning of renovatieproject? Dan ben je bij Vaillant aan het juiste adres voor een passende totaaloplossing. Met een vast contactpersoon, dat is wel zo persoonlijk.

Service van A tot Z

Natuurlijk heeft Vaillant Warme Start jou nog veel meer te bieden. Van tweedelijns ondersteuning bij reparaties en onderhoud en een interessant loyaliteitsprogramma tot een app waarmee je via AR (Augmented Reality) warmtepompen virtueel bij een huis of tuin plaatst. Van spaarpunten die je kunt inruilen voor artikelen tot de handige spareCHECK app waarmee je eenvoudig onderdelen en explosietekeningen opzoekt. Benieuwd? We zien je graag op VSK 2024!

Dit wíl je toch?

Met Vaillant Warme Start staan we klaar om jou te ondersteunen. Van voorbereiding tot installatie en onderhoud. Van gratis (product)trainingen tot slimme digitale ondersteuning en leuke extra’s. Kortom: álles voor een warme start.


Overtuigd? Meld je aan voor Vaillant Warme Start via het aanmeldformulier.

Aanmelden