Zoek

Vaillant Academy - jouw trainingsplatform

  • Boek face-to-face en online trainingen
  • Individuele leeraanbevelingen
  • Neem 24/7 deel aan een groot aantal online lessen
  • Jouw ideale leerpad bepalen om jouw leerdoelen te bereiken

Ontdek de online Vaillant Academy

Hét leerplatform van Vaillant met een breed scala aan trainingsopties die zijn afgestemd op jouw behoeften. De Vaillant Academy helpt je complexe systemen en producten beter te begrijpen en je technische knowhow continu te verbeteren. Je kunt ervoor kiezen om een training te boeken in ons Vaillant trainingscentrum in Amsterdam, maar je kunt ook een van onze vele online zelfstudies volgen - allemaal vanuit de online Vaillant Academy. We kijken er naar uit je te verwelkomen in de Vaillant Academy!


Inloggen met persoonlijk Installatienet account

Om gebruik te maken van het nieuwe Vaillant Academy heb je een persoonlijke inlog nodig. Dit omdat de inschrijving voor een training in Amsterdam persoonsgebonden is en daarnaast kunnen we op deze manier het online trainingsaanbod zo goed mogelijk personaliseren. Om een persoonlijk account aan te vragen, dien je als bedrijf al een Installatienet account te hebben en ingelogd te zijn.

Log in op Installatienet of vraag een Installatienet account aan

Boek face-to-face en online trainingen

Wij bieden een combinatie van face-to-face en online trainingen aan, waardoor je meer flexibiliteit hebt om de training te laten passen in jouw agenda. Of je nu thuis of op het werk bent, je kunt het online platform op elk gewenst moment raadplegen om jouw volgende training te boeken of de aangeboden zelfstudies te volgen.

Individuele leerpaden

In de Vaillant Academy vind je trainingen afgestemd op jouw specifieke vaardigheden, persoonlijke interesses en behoeften. Dit alles aangevuld met individuele aanbevelingen. In de leerpaden worden meerdere trainingmodules gecombineerd in één traject, om een bepaald leerdoel te behalen. Leerpaden kunnen zowel digitale opleidingen als face-to-face evenementen omvatten.

24/7 beschikbaar

De Vaillant Academy is altijd beschikbaar - wat betekent dat je op ieder moment toegang hebt tot onze uitgebreide lesinhoud. De digitale leermogelijkheden omvatten onder andere instructievideo's, e-learning en simulaties.

(Online) trainingen per categorie

Leer hoe je Vaillant systemen plant, installeert en onderhoudt. Kanalen ingedeeld per onderwerp helpen je te navigeren door ons brede aanbod aan trainingsmateriaal. Gepersonaliseerde aanbevelingen maken het nog gemakkelijker om te vinden wat je zoekt.

Video: Een dag op training bij Vaillant

Onze trainingslocatie

In ons praktijklokaal in Amsterdam bieden wij een compleet programma aan onder begeleiding van een ervaren Vaillant trainer. De ruimte in Amsterdam is voorzien van 14 duurzame installaties, zodat we veel praktijkvoorbeelden kunnen laten zien.

Moderne faciliteiten

Wij beschikken over alle moderne faciliteiten, professionele instrumenten en gereedschappen waar een goede training om vraagt.

Leren met gemak

We delen onze expertise in hands-on trainingen. Leren met anderen in een inspirerende omgeving zal je helpen in je dagelijkse werkzaamheden.

Voor de beste leerervaring werken we met kleine groepen.

Onze trainingslocatie in Amsterdam

Veelgestelde vragen

Het lijkt erop dat je nog geen persoonlijke inloggegevens hebt

Het online trainingsplatform vereist een persoonlijke inlog (geen info@..., administratie@...). De reden hiervoor is dat inschrijvingen voor trainingen in Amsterdam, trainingsaanbevelingen, leerpaden en certificaten persoonsgebonden zijn. Om een persoonlijk account aan te vragen, dien je als bedrijf al een Installatienet account te hebben en ingelogd te zijn.