Zoek

Ervaar Vaillant warmtepompen via Augmented Reality

  • Plaats onze warmtepompen virtueel in het huis of de tuin van uw klanten
  • Laat horen hoe stil Vaillant warmtepompen zijn
  • Leg de functionaliteit van warmtepompen uit met video's
  • Deel referenties van hoe onze geïnstalleerde warmtepompen er uitzien

Verbeter uw bezoeken met de showPOINT app

Onze showPOINT app ondersteunt u wanneer u een nieuw verwarmingssysteem met uw klant bespreekt - tijdbesparend en in slechts één klik. Met behulp van de nieuwste AR-technologie kunnen u en uw klanten Vaillant warmtepompen ervaren als nooit tevoren. De app bevat 3D-schaalmodellen van de binnen- en buitenunits van de Vaillant warmtepomp portfolio. Tijdens uw consult kunt u een nauwkeurige indruk geven van de grootte en functionaliteit in en rondom de woning van uw klant.

Voordelen van de showPOINT app

Ontdek ons warmtepompportfolio

Van onze alles-in-één oplossing tot onze buitenunits met de bijpassende binnenunits - bekijk ons warmtepompportfolio op een eenvoudige en interactieve manier.

Plaats onze warmtepompen in Augmented Reality

Via Augmented Reality kunt u onze warmtepompen in uw huis of tuin plaatsen. Zo kunt u samen met de installateur het juiste product kiezen en voorafgaand aan de installatie de perfecte positie kiezen.

Laat informatieve video’s zien

Om de technologie achter warmtepompen uit te leggen, kunt u video’s gebruiken waarin dit wordt uitgelegd. Ze demonstreren de functionaliteit van een warmtepomp en het gebruik voor modernisering of koeling op een manier die makkelijk te begrijpen is.

Presenteer onze warmtepompen in gebouwen

Met onze referenties kunt u uw klanten laten zien hoe onze warmtepompen er in het echt uitzien. Of het nu gaat om een eengezinswoning of een appartementencomplex – onze producten worden al in een breed scala aan woningtypen gebruikt.

Hoe kan AR mij helpen bij het adviseren

Met AR-technologie wordt de realiteit digitaal uitgebreid. Daarom helpt de showPOINT app u met het visualiseren van hoe onze warmtepompen er in de tuin uitzien, hoe de afmetingen passen bij de geplande locatie en meer. U kunt de warmtepomp vanuit verschillende afstanden of hoeken laten zien. Zo kunt u uw klant een realistische visualisatie geven – alsof de warmtepomp al geïnstalleerd is.

Plaats het product in 4 stappen

Stap 1: Selecteer het product

Stap 2: Scan het oppervlak

Stap 3: Selecteer de grootte

Stap 4: Plaats het product

Stap 1: Selecteer het product

In het menu kunt u het product selecteren dat u wilt laten zien. Druk in de productdetailpagina op de oranje knop ''Product Plaatsen'' en u bent klaar om het product virtueel te plaatsen.

Stap 2: Scan het oppervlak

Om het product te plaatsen, scant u eenvoudig de omgeving door de smartphone te bewegen om een oppervlak te herkennen.


Onze hint: Het is het beste om de smartphone langzaam te bewegen. Gebruik een ruim oppervlak dat niet reflecteert. Zodra het product zich buiten het beeld bevindt, geeft de app dit aan door middel van een pijl. Volg de pijl om het product terug te vinden.

Stap 3: Selecteer de grootte

Zodra de omgeving is herkend, verschijnt het geselecteerde product. Als een product beschikbaar is in verschillende kW-maten, is er een maatselectie. Door de bijbehorende kW-knop te selecteren, wordt de gewenste grootte weergegeven.


Onze tip: Deze functie is ook zeer geschikt om klanten snel en gemakkelijk de maatverhoudingen van de verschillende varianten te laten zien.

Stap 4: Plaats het product

U kunt nu de positie van het product verfijnen. Sleep het product met één vinger om het naar voren of naar achteren te verplaatsen. Of gebruik twee vingers om het te draaien. Bovendien kunt u de hoogte van de buitenunits aanpassen om wand- of dakmontage te simuleren. En tenslotte kunt u het product plaatsen met de oranje knop.

Ontdek het product

Ervaar het geluid

Neem een foto

Ontdek de dimensies

Pas de grootte aan

Ervaar het geluid

Als u een buitenunit heeft geplaatst, kunt u ervaren hoe stil de unit in de tuin zou zijn. Druk daarvoor op de oranje knop. Vervolgens moet u het volume van het sfeergeluid aanpassen en bevestigen. Nu kunt u luisteren naar het geluid van de warmtepomp. Door heen en weer te bewegen kunt u eenvoudig aantonen hoe stil onze warmtepompen zijn op verschillende afstanden. Ook kunt u laten horen hoe weinig het geluid van de warmtepomp in de nachtmodus stoort.


Onze tip: U heeft de beste geluidservaring door een kop- of hoofdtelefoon te gebruiken.

Neem een foto

Met de camera kunt u een foto maken van de warmtepomp. U kunt deze opslaan in uw filmrol om het naar uw klant te sturen of het te gebruiken als een visualisatie in het voorstel. Het helpt u en uw klanten ook om de uiteindelijke positie te bepalen.


Onze tip: Maak ook een foto met de warmtepomp en de afmetingen van de installatie.

Ontdek de dimensies

Met de afmetingen van de installatie kunt u eenvoudig met uw klanten kijken of de warmtepomp in hun huis of tuin past. Bovenal helpen de afmetingen u tijdens uw consult, omdat het eenvoudig de veilige zone van de warmtepomp illustreert.

Pas de grootte aan

Het 3D-product wordt in eerste instantie in zijn oorspronkelijke formaat geplaatst. Zo kunt u uw klant een goede indruk geven hoe de warmtepomp er later uit zou zien. U kunt de grootte van het product schalen door met twee vingers te knijpen. Om terug te gaan naar de oorspronkelijke grootte, drukt u op de 1:1 knop.

Aan de slag met showPOINT

Om uw adviesgesprek uit te breiden, hoeft u alleen maar de showPOINT app te downloaden in de App Store of Google Play. De app is voor iedereen toegankelijk en te downloaden. Dus ook uw klanten kunnen de app downloaden en u kunt er tegelijkertijd samen en contactloos gebruik van maken.

Scan de QR en download showPOINT in de App Store.

Geschikt voor iPhone 6S en nieuwer & iOS 11 of hoger vereist.

Scan de QR en download showPOINT in Google Play.

Geschikt voor toestellen met ARCore ondersteuning & Android 11 of hoger vereist.