Zoek
Contact
Verwarming vinden

Duurzame verwarming- en koeling systemen

Duitse kwaliteit, maximale energiebesparing

Bent u klaar om de overstap te maken naar duurzame warmte voor uw woning? Vaillant levert, in samenwerking met het ISSO gecertificeerde netwerk van “Vaillant Gekwalificeerde Innovatie Partners” (VGIP), totaaloplossing waarbij u zowel voor, tijdens, als na de installatie volledig wordt ontzorgd door erkende professionals.

Deze vakmannen garanderen dat de betrouwbare producten van Vaillant volgens de juiste richtlijnen en normen worden geïnstalleerd zodat u bent verzekerd van een optimaal werkend systeem. Daarnaast ontvangt u de service en ondersteuning die nodig is om als gebruiker te helpen het maximale uit uw duurzame installatie te halen.

Het Vaillant warmtepompen product portfolio is compleet en bestaat uit: hybride-, lucht gebonden- en grond gebonden uitvoeringen. Met meer dan 150.000 geïnstalleerde warmtepompen weten we uit ervaring wat we voor u kunnen betekenen om de overstap naar duurzame warmte te maken.

Meer weten over onze warmtepompen?

Hybride warmtepompen

Bij de hybride warmtepompsystemen werken warmtepomp en ecoTEC hr-ketel soepel samen in een ingenieus energiezuinig totaalsysteem. U heeft de keuze uit:

 • geoTHERM hybride systeem (ecoTEC hr-ketel + warmtepomp binnen unit).
  Investering indicatie: € 5.300,- en € 7.000,- inclusief installatie en Btw. Subsidie is mogelijk.
 • aroTHERM hybride systeem (ecoTEC hr-ketel + warmtepomp buiten unit).
  Investering indicatie: € 7.000, - en € 9.000,- inclusief installatie en Btw. Subsidie is mogelijk.

Meer informatie

Lucht gebonden warmtepompen die zonder cv-ketel werken

Deze warmtepompen halen beschikbare energie uit de buitenlucht om uw huis te verwarmen, te koelen en van warm water te voorzien. U heeft de keuze uit:

 • aroTHERM all electric warmtepomp.
  Investering indicatie: € 8.000,- en € 10.000,- inclusief installatie en Btw. Subsidie vanaf € 1.700,- tot € 2.300,-

Klik hier voor meer informatie.

Grond gebonden warmtepompen zijn het efficiëntst en werken zonder hr-ketel

Deze warmtepompen halen energie uit de bodem om uw huis te verwarmen, te koelen en van warm water te voorzien. U heeft de keuze uit:

 • geoTHERM 3kW / flexoTHERM / flexoCOMPACT all electric warmtepomp.
  Investering indicatie: € 9.000,- en 18.000,- inclusief installatie, bron en Btw. Subsidie vanaf € 1.800,- tot € 8.200,-

Klik hier voor meer informatie.

Over onze Gekwalificeerd Innovatiepartners

Is een warmtepomp geschikt voor uw huis of kunt u beter kiezen voor een hybride installatie? De Gekwalificeerd Innovatiepartner van Vaillant helpt u deze vragen te beantwoorden en geeft u advies op maat. Zo genieten de bewoners straks zorgeloos van een verwarmingsinstallatie die energiezuinig is, volop voorziet in warm water en het huis heerlijk verwarmt!

Het beste advies

De Gekwalificeerd Innovatiepartner kijkt naar specifieke wensen en de mogelijkheden van uw woning. Zo ontwerpt hij speciaal voor uw woning een passende, duurzame verwarmingsinstallatie. Dit innovatieve voorstel wordt extra gecontroleerd door de Technische Adviseurs van Vaillant. Zij ondersteunen de Gekwalificeerd Innovatiepartner voor, tijdens en na de installatie van het systeem. Zo bent u verzekerd van het beste advies en de hoogste kwaliteit.

Toppers in innovatieve technologieën

De Gekwalificeerde Innovatiepartners van Vaillant zijn toppers in het toepassen van innovatieve, duurzame technologieën. Onze partners zijn onafhankelijk gecertificeerd als vakbekwaam. Door het afgelegde ISSO examen staan de Gekwalificeerd Innovatiepartners geregistreerd bij het kwaliteitsregister voor vakbekwaamheid (www.QBISnl.nl) . Daarnaast wordt de vakkennis continu aangescherpt tot het hoogte niveau door bijvoorbeeld producttrainingen van Vaillant.

Met een Gekwalificeerd Innovatiepartner kiest u kortweg voor kwalitatief vakmanschap in innovatieve, duurzame verwarmingstechnologieën!