Zoek

De nieuwe aroTHERM plus brengt klimaatbescherming en prestaties samen en maakt u als Vaillant specialist een ware Eco Hero.

Word vandaag een Eco Hero

Gemaakt voor verandering - aroTHERM plus

Toekomstbestendige business voor u en duurzame prestaties voor uw klanten. De nieuwe aroTHERM plus lucht-water warmtepomp is snel geïnstalleerd en zo krachtig dat hij zowel in nieuwbouw als bij renovatieprojecten kan worden gebruikt.

Hij verkleint de CO2-voetafdruk van uw klant, omdat hij bijzonder milieuvriendelijk en bovendien uiterst energie-efficiënt is. Daarom kan hij op lange termijn veilig worden gebruikt.

Met deze warmtepomp kunt u in een handomdraai een Eco Hero worden.

Word een Eco Hero met de aroTHERM plus en ga voor duurzaam succes.

Voordelen voor de aroTHERM plus

Snelle installatie

Twee personen kunnen de aroTHERM plus in slechts één werkdag installeren, en voor het hele proces is geen koudemiddelcertificaat nodig. Om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt, ondersteunt Vaillant u graag met een scala aan accessoires en diensten.

Leer meer over de voordelen die wij bieden en laat u overtuigen.

Voordelen voor Eco Heroes

Uiterst energie-efficiënt

Met een COP tot 5,4 [A7/W35] kan de aroTHERM plus tot 10%* energie besparen ten opzichte van andere lucht-water warmtepompen en tegelijkertijd een aanzienlijk hoger volume warm water bieden.

* De gerealiseerde of haalbare energiebesparing is afhankelijk van verschillende factoren (bijv. lokale elektriciteitsprijzen, vorig model, verwarmingsinstellingen, gebruik, plaats van opstelling, buitentemperatuur) en kan dus variëren.

Ideaal voor renovatie

De aroTHERM plus is uw nieuwe troef voor renovatieprojecten. Met een hoge aanvoertemperatuur van 75°C is het mogelijk om het systeem met radiatoren in de warmtepompstand te laten draaien, zelfs bij een verwarmingstemperatuur van 65°C en een buitentemperatuur zo laag als -10°C. Dit betekent dat u dit model warmtepomp kunt gebruiken om een gasaansluiting in vrijstaande huizen te vervangen.

Neem de aroTHERM plus nu op in uw portfolio en word een Eco Hero.

Word nu een Eco Hero

Milieuvriendelijke technologie

Het gebruikte koudemiddel, R290, heeft een bijzonder lage GPW van 3, wat betekent dat het systeem zeer milieuvriendelijk is.

Het verbruik is ook vriendelijk voor het klimaat: de aroTHERM plus is zeer efficiënt en kan worden gecombineerd met PV-panelen. Hierdoor kunnen uw klanten hun ecologische voetafdruk tot een minimum beperken.

Toekomstbestendige technologie

Het natuurlijke koudemiddel dat in de aroTHERM plus wordt gebruikt, valt niet onder de F-Gas regeling. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op het gebruik van de warmtepomp voor een lange tijd, wat bijdraagt aan de ondersteuning van uw succes op een duurzame manier.

Als Eco Hero kunt u het milieu helpen beschermen en uw succes verzekeren!

Doe nu mee!

Superstil

Dankzij het Sound Safe System is de aro-THERM plus zo stil als ritselende bladeren. Met een geluidsniveau van slechts 28 dB(A) op een afstand van 3 meter in de nachtmodus kan de buitenunit zonder problemen worden gebruikt, zelfs in dichtbebouwde gebieden met rijtjeshuizen.

Zet nu de eerste stap om een Eco Hero te worden.

6 voordelen voor Eco Heroes

Exclusieve ondersteuning tijdens de marktintroductie

Vaillant ondersteunt u als gespecialiseerde partner met op maat gemaakt materiaal voor de marktintroductie van de aroTHERM plus, bijvoorbeeld:

  • Brochures
  • Advertentieopmaak
  • Producttrainingen
  • Roll up banners

Technische ondersteuning

  • Softwareoplossingen voor de snelle installatie van warmtepompen
  • Geteste hydraulische voorbeelden voor uw planning
  • CAD 2D- of 3D-modellen
  • Persoonlijk systeemadvies door onze technisch advies afdeling

Opleiding & Certificering

Wij bieden een grondige training aan zodat u altijd op de hoogte bent.

Persoonlijk advies

Wij helpen u graag 24/7 met onze technische support hotline.

Service

Van inbedrijfstelling tot onderhoud en reparatie: onze service-afdeling staat voor u klaar.

Betrouwbaarheid van een marktleider

Al meer dan 140 jaar is Vaillant een pionier op het gebied van nieuwe verwarmingstechniek. Met zo'n 40 jaar ervaring met warmtepompen. Al onze producten ondergaan uitgebreide veiligheidstests.

Lees meer over het aroTHERM plus warmtepompsysteem en ons hele assortiment warmtepompen.

Profiteer van vele voordelen en neem aroTHERM plus op in uw productportfolio

Zo wordt u een Eco Hero voor uzelf en uw klanten.

Contactformulier

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Neem contact op met uw Rayon Manager

U moet eerstinloggen voordat u de contactgegevens van uw Rayon Manager kunt zien.