Zoek

Mooi begin

Registreer de producten die je tussen 1 juni 2023 en 31 december 2023 hebt geplaatst nog tot 29 februari 2024

Aanmelden

Verrassingen bij aanschaf van Vaillant ketels

Deze spaaractie geldt op deelnemende producten die van 1 juni 2023 t/m 31 december 2023 geïnstalleerd zijn. Heb je je in deze periode aangemeld voor de spaaractie en cv-ketels geïnstalleerd, maar nog niet geregistreerd? Zorg dat de producten uiterlijk op 29 februari 2024 geregistreerd zijn om te sparen voor een volledig verzorgd nachtje weg in een Valk Exclusief hotel naar keuze. Check de actievoorwaarden in de FAQ.


Oplopend bij 4, 8 en 12 cv-ketel productregistraties spaar je voor Valk Exclusief cadeaucards en je ontvangt een Valk Exclusief overnachting bij de daaropvolgende warmtepomp productregistratie!

Waar je voor spaart

Bij 4 cv-ketels

Bij 8 cv-ketels

Bij 12 cv-ketels

Daaropvolgende warmtepomp

Bij 4 cv-ketels

Ontvang een Valk Exclusief cadeaucard die je kunt gebruiken voor een gezellige borrel in de bar van een Valk Exclusief hotel naar keuze.

Bij 8 cv-ketels

Ontvang een Valk Exclusief cadeaucard die je kunt gebruiken voor een heerlijk ontbijt in een Valk Exclusief hotel naar keuze.

Bij 12 cv-ketels

Ontvang een Valk Exclusief cadeaucard die je kunt gebruiken voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in een Valk Exclusief hotel naar keuze.

Daaropvolgende warmtepomp

Ontvang een Valk Exclusief cadeaucard waarmee je geniet van een ontspannen verblijf in een van de prachtige Valk Exclusief hotels. Laat je in de watten leggen en geniet van een welverdiende en onvergetelijke ervaring.

Deelnemende producten aan de spaaractie

De volgende cv-ketels doen mee met de spaaractie: ecoFIT pro, ecoTEC pure, ecoTEC classic, ecoTEC exclusive en ecoTEC plus (m.u.v. groot vermogens ecoTEC plus 45-65-80-100-120).

De warmtepompen die met de spaaractie meedoen zijn: aroTHERM plus, aroTHERM split, aroTHERM pure en aroTHERM monobloc. Let op: de geregistreerde warmtepomp telt pas mee voor de spaaractie nadat er binnen de actieperiode eerst 12 cv-ketels zijn geregistreerd.

Veelgestelde vragen