Zoek

Mooi begin van de zomer

Spaar nu voor een volledig verzorgd nachtje weg in een Valk Exclusief hotel naar keuze!

Gratis aanmelden

Voordeel en verrassingen bij aanschaf van Vaillant ketels

Spaar van 1 juni 2023 t/m 31 december 2023 voor een volledig verzorgd nachtje weg in een Valk Exclusief hotel naar keuze! Met de cv-ketels en warmtepomp die je koopt, installeert én registreert spaar je mee. Check de actievoorwaarden in de FAQ.


Oplopend bij 4, 8 en 12 cv-ketel productregistraties, spaar je voor Valk Exclusief cadeaucards En je ontvangt een Valk Exclusief overnachting bij de daaropvolgende warmtepomp productregistratie!

Waar je voor spaart

Bij 4 cv-ketels

Bij 8 cv-ketels

Bij 12 cv-ketels

Daaropvolgende warmtepomp

Bij 4 cv-ketels

Ontvang een Valk Exclusief cadeaucard die je kunt gebruiken voor een gezellige borrel in de bar van een Van der Valk Exclusief hotel naar keuze.

Bij 8 cv-ketels

Ontvang een Valk Exclusief cadeaucard die je kunt gebruiken voor een heerlijk ontbijt in een Van der Valk Exclusief hotel naar keuze.

Bij 12 cv-ketels

Ontvang een Valk Exclusief cadeaucard die je kunt gebruiken voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in een Van der Valk Exclusief hotel naar keuze.

Daaropvolgende warmtepomp

Ontvang een Valk Exclusief cadeaucard waarmee je geniet van een ontspannen verblijf in een van de prachtige Valk Exclusief hotels. Laat je in de watten leggen en geniet van een welverdiende en onvergetelijke ervaring.

Deelnemende producten aan de spaaractie

De volgende cv-ketels doen mee met de spaaractie: ecoFIT pro, ecoTEC pure, ecoTEC classic, ecoTEC exclusive en ecoTEC plus (m.u.v. groot vermogens ecoTEC plus 45-65-80-100-120).

De warmtepompen die met de spaaractie meedoen zijn: aroTHERM plus, aroTHERM split, aroTHERM pure en aroTHERM monobloc. Let op: de geregistreerde warmtepomp telt pas mee voor de spaaractie, nadat er binnen de actieperiode eerst 12 cv-ketels zijn geregistreerd.

Log in om het aanmeldformulier te kunnen invullen

Log in met je Installatienet account en keer terug naar deze pagina om het aanmeldformulier in te vullen. Nog geen Installatienet account? Vraag deze dan eenvoudig aan.

Nu ook: Cashback voor consumenten

Promoot deze actie bij je klanten en registreer meer producten!

Registreer je producten en begin met sparen

Heb jij je al aangemeld voor de spaaractie? Begin dan nu met sparen voor jouw nachtje weg in een Valk Exclusief hotel naar keuze!

Veelgestelde vragen