Zoek

Vaillant neemt deel aan Vakbeurs Energie 2023

Hybride opstellingen krijgen alle aandacht op de Vaillant stand tijdens Vakbeurs Energie 2023. De beurs vind dit jaar plaats op 10, 11 en 12 oktober, je vind Vaillant in hal 3 op stand C028. De warmtepompen en cv-ketels van Vaillant zijn uitermate geschikt voor hybride systemen. Zo wordt er onder andere aandacht gegeven aan de aroTHERM pure, de nieuwste lucht-water warmtepomp van Vaillant. Dit split model heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is uitermate geschikt voor hybride opstellingen in combinatie met bijvoorbeeld cv-ketel ecoFIT pro. De andere hybride warmtepomp die wordt tentoongesteld is de aroTHERM plus, het stilste en zuinigste model uit het Vaillant assortiment. Dit monobloc model is in combinatie met de succesvolle ecoTEC plus een perfecte oplossing voor een hybride opstelling.

Hybride warmtepomp: op weg naar aardgasvrij wonen

Voor het aardgasvrij maken van woningen bestaan verschillende routes. Mocht er in een wijk geen warmtenet of all-electric strategie zijn gepland, dan is een hybride warmtepomp een verstandige verduurzamingsstap.

Bij Vaillant onderscheiden we twee verschillende hybride routes; Duurzaam gas ready en all-electric ready. Voor beide routes biedt Vaillant diverse hybride warmtepompen welk allemaal geschikt zijn voor beide routes. Ze zijn in te zetten met elk type en merk cv-ketel, en helpen daarmee de perfecte stap zetten op weg naar een aardgasvrije woning. De beschikbare overheidssubsidies en besparing op de energierekening maken dit bovendien een interessante financiële keuze.

We laten op stand 03.c028 de volgende producten zien

• Hybride instapolossing aroTHERM pure

• Compacte hr-ketel ecoFIT pro

• De zeer stille en betrouwbare aroTHERM plus

• Betrouwbare en zuinige ecoTEC plus

• Slimme thermostaat sensoCOMFORT

Aanmelden

Wil je meer weten over hybride warmtepompen en onze stand op de Vakbeurs Energie bezoeken? Meld je dan vandaag nog aan via de volgende link en ontvang gratis toegang:

Aanmelden