Zoek

Wij maken gebruik van cookies& trackers van derden om uw voorkeuren te onthouden, om het gebruik van onze websites te meten en te analyseren en om onze marketing via het internet te optimaliseren. U kunt het gebruik van cookies beheren via uw browserinstellingen en uw toestemming te allen tijde intrekken. Zie voor meer informatie ons Privacybeleid.Als u akkoord gaat, klik dan op "accepteren".

Accepteren Weigeren

Ontwerpen met duurzame installaties bij renovaties

Samenvatting webinar van maandag 16 juni 2016

Architecten, ontwikkelaars en aannemers die bestaande gebouwen willen renoveren hebben vaak vragen over de precieze dimensionering en samenstelling van de te installeren installaties. Gelukkig zijn er gespecialiseerde bureaus, fabrikanten en installateurs die kunnen meedenken over zulke kwesties.

Het webinar is kosteloos terug te kijken op https://www.onlineseminar.nl/eismabouwmedia/webinar/12172/duurzame-installaties-voor-de-bestaande-bouw/#watch

In dit webinar bespreken we de meest gestelde vragen en dilemma’s die architecten en ontwerpers over dit onderwerp bezighouden. Vervolgens gaan we dieper in op de techniek van warmtepompen, zonlichtinstallaties en hybride systemen. Daarna licht een gekwalificeerde installateur toe, aan de hand van concrete voorbeelden, hoe in de bestaande bouw met afgiftesystemen, instellingen en waterzijdig afstellen moet worden omgegaan om de rendementen te halen die worden toegezegd.

Dit is het tweede in een serie van vier, gratis webinars – in samenwerking met Vaillant – over duurzame installaties in energiezuinige nieuwbouwwoningen en bij energiebesparende renovaties. De webinars zijn speciaal bedoeld voor architecten en ontwikkelende aannemers die (bijna) nul-op-de-meterwoningen willen realiseren.

Persbericht webinar 16 juni 2016 (623 kB)

FAQ webinar 16 juni 2016 (29 kB)

Whitepaper webinar 16 juni 2016 (37 kB)

Bericht 1: Fabrikant warmtepompen geeft extra garanties (30 kB)

Bericht 2: Heet water uit de grond (29 kB)