Zoek

BIM

Vaillant Group - Bouw Informatie Model

BIM is een planningsmethode. De basis van BIM is een visueel 3D-model dat intelligente informatie over al de gebruikte componenten binnen het model bevat. Dit model moet gedurende de volledige levenscyclus van het gebouw fungeren als een centrale bron van informatie voor alle belanghebbenden die behoefte hebben aan technische informatie.

De hoogste prioriteit in BIM is de "I" die staat voor informatie. Het grootste voordeel van deze planningsmethode is het delen van de gegenereerde informatie met alle belanghebbenden. De betere communicatie vermindert fouten tijdens de planningfase en leidt hierdoor tot een beter resultaat voor iedereen.

Om de benodigde informatie voor de Vaillant producten te hosten zijn we een samenwerking met de BIM software-experts van Stabiplan begonnen. Wat BIM betekent en hoe u ermee kunt werken ziet u in de video hieronder.

Download hier uw MEP content - The BIM library

Technies project advies

Vraag hier uw technisch project advies aan

Gebruik onze expertise wanneer het gaat om complexe projecten!

Onze Technische Project Adviseurs ondersteunen u graag bij de realisatie van uw project. Dagelijks schakelen zij met architecten, adviseurs, planners en voorschrijvende partijen en hebben uitstekende kennis van de informatiebehoefte van deze doelgroep. In vrijwel alle stadia van het project kunnen onze adviseurs u voorzien van waardevolle informatie.