Zoek
Contact
Verwarming vinden

De vr-ketel van Vaillant

Op zoek naar een degelijke vr-ketel waarop u altijd kunt rekenen? Kies dan voor de thermoCOMPACT van Vaillant. Deze compacte ketel is gemaakt voor uw gemak: de bediening is eenvoudig en het toestel laat zich overal moeiteloos plaatsen.

Vanzelfsprekend is hoog rendement (hr) zuiniger dan verbeterd rendement (vr). Toch zijn er situaties waarbij een vr-ketel een betere investering is.
Hoe geschikt is uw huis om een hr-ketel te plaatsen? Soms wegen eventuele verbouwingskosten niet op tegen de winst van een hr-ketel. Dan is de thermoCOMPACT een uitstekend alternatief.

Dit toestel combineert een hoge mate van zuinigheid met lage installatiekosten.

Hoeveel gemak wilt u?

De thermoCOMPACT is vrijwel overal moeiteloos te plaatsen. Is uw huidige ketel ook een Vaillant, dan kan dat meestal zonder extra aanpassingen. De bediening is helder en eenvoudig. Ook naar het onderhoud heeft u nauwelijks omkijken: een jaarlijkse inspectie door uw installateur is meestal voldoende.

Kies de ketel die bij u past

Wilt u alleen verwarming of ook warmwatercomfort? In dat laatste geval is een combiketel een goede keuze. De thermoCOMPACT is er in verschillende varianten. Het is maar net wat uw wensen zijn en wat er technisch mogelijk is.

Warmte waar u wilt

De thermoCOMPACT is geschikt voor vrijwel alle woningtypen. De cv-capaciteit kan op uw woonsituatie worden ingesteld. Dus ook bij een warmtebehoefte van minder dan 24 kW is de thermoCOMPACT een goede keuze. Voor de warmwatervoorziening houdt u altijd het maximale vermogen. Zo bent u verzekerd van comfort op maat.

Weelde van warm water

U zult heerlijk douchen en uw bad is snel gevuld. De temperatuur is naar wens instelbaar. Daarnaast heeft het toestel een warmhoud-functie. Die geeft u extra snel warm water uit de kraan. Optioneel is deze functie instelbaar via de Vaillant thermostaat. Zo kunt u economisch stoken en profiteren van 100% warmwatercomfort, wanneer u maar wilt.

Aandacht voor milieu

De thermoCOMPACT heeft een zeer schone verbranding die ruim voldoet aan de huidige en toekomstige wetgeving. Dit toestel heeft Gaskeurlabel 'Schonere Verbranding'. Alle materialen kunnen later worden hergebruikt. Bovendien is het geschikt voor uitbreiding met een zonneboiler.

Roestvrijstalen warmtewisselaar

De hoge kwaliteit warmtewisselaar - het hart van de thermoCOMPACT - wordt gemaakt van roestvrij staal. In onze overtuiging is alleen dat materiaal bestand tegen de temperatuurwisselingen die de warmtewisselaar te verduren krijgt.

Zuinig op uw portemonnee

Dankzij duurzame materialen is het onderhoud tot een minimum beperkt. Vernieuwde technieken maken het toestel nog zuiniger in verbruik.

De thermoCOMPACT is verkrijgbaar als cv- en als combiketel. In dat laatste geval kiest u voor de combinatie van verwarming en warm water. Overigens zijn beide toestellen er elk ook in 2 versies. U kunt dus altijd de ketel nemen die aansluit bij uw wensen.

Lange levensduur

Nadat uw toestel is geïnstalleerd, gaat de service gewoon door. Wij zijn altijd beschikbaar voor uw installateur. Zo is er een technische helpdesk. Maar we geven ook trainingen, zodat installateurs hun expertise voortdurend verbeteren. Dat doen we om u te garanderen dat uw toestel een lang en onbezorgd leven heeft. Kort samengevat:

  • goed alternatief als hr niet kan;
  • comfort in verwarming en warm water;
  • aansluitbaar op zonneboiler;
  • zeer schone verbranding;
  • 2 jaar volledige garantie op onderdelen, voorrijkosten en arbeidsloon.