Referentieprojecten

De producten van Vaillant worden ingezet in fraaie toonaangevende renovatie- en nieuwbouwprojecten. Hieronder vindt u een greep van projecten waar wij erg trots op zijn.

Villa in 't Groene Hart

De luxe nieuwbouwvilla met een bodemgebonden warmtepompsysteem staat namelijk midden in ’t Groene Hart. De duurzame installatie bevindt zich in het souterrain van de woning.

Villa Wassenaar

Toen de bewoners van een nieuwbouwwoning in het westen van het land Peter de Witte vroegen alle installaties te verzorgen, hadden ze één wens: het moest duurzaam.

Duurzame renovatie in Zaandam

Duurzaamheid, de wens om het huis zo veel mogelijk off-grid te krijgen en comfortverhoging waren de redenen die Peter Verbiest voor aardwarmte deden besluiten.

Gasloze woning Amsterdam

Duurzaam bouwen en renoveren heeft al jaren de interesse van architect Michael Durgaram. Maar met warmtepompen had hij nog helemaal geen ervaring.

Duurzaam huis de Bilt

De duurzame installatie van deze jaren 50-woning in De Bilt bestaat uit een Vaillant aroTHERM waterpomp (buitenunit), buffervat en een HR-combiketel.

Partciuliere woning Breukelen

Het geoTHERM hybride 3 kW warmtepompsysteem van Vaillant bestaat in deze woning uit een gesloten bodemwisselaar met aardwarmte als warmtebron en een warmtepomp.

Villa Nieuw-Buinen

Toepassing van een allSTOR buffersysteem en geoTHERM warmtepomp gecombineert met thermische zonnecollectoren.

Bedrijfspand nieuwkoop

Krimpenfort Installatietechniek kies voor geoTHERM hybride systeem voor het eigen bedrijfspand.

Duurzame woning Lengel

Deze woning heeft het geoTHERM hybride systeem in de kelder geplaatst en zal binnenkort uitgebreid worden met de zonneboiler.

Villa Nieuwkoop

Toepassing van de duurzame grondgebonden geoTHERM hybride warmtepomp in combinatie met een zuinige ecoTEC plus hr-ketel.

Villa Nieuwkoop Tripple Solar

Duurzame hybride warmtepomp gecombineert met zonne-energie verlaagt de CO2-emissie met 35%

Jachthaven Monnickendam

Installatie van duurzaam allSTOR systeem voorzien van 12 collectoren. Het systeem zorgt voor zowel verwarming als warm tapwater.

Openluchtzwembad Dwingeloo

Openluchtzwembad wordt verwarmd door 50 zonnecollectoren die warmte afgeven aan het allSTOR buffervat.

Villa Oldenzaal

geoTHERM hybride systeem in uitermate flexible opstelling op zolder. Piekbelasting wordt opgevangen door de hr-ketel.