Zoek

In een familie zorg je voor elkaar.

Samen tegen het Coronavirus.

Beste Vaillant installateur,

Verantwoordelijkheid tonen voor de gemeenschap begint bij een ieder van ons. We weten dat u een enorme verantwoordelijkheid heeft, omdat u verantwoordelijk bent voor de constante werking van de verwarming en warmwatervoorziening bij uw klanten thuis. Dit is een belangrijk onderdeel van de basiszorg, zodat deze mensen gezond kunnen blijven.

Ook wij zijn toegewijd om te helpen de verdere verspreiding van het virus te stoppen en we nemen alle nodige maatregelen om deze verantwoordelijke rol te vervullen. Een verantwoordelijkheid jegens 15.000 werknemers en hun families wereldwijd. En niet in het minst een verantwoordelijkheid voor u als een van de meer dan 135.000 partners, hun personeel en families in installatie- en servicebedrijven over de hele wereld.

Wij zijn er voor u, van het ene familiebedrijf tot het andere: telefonisch via onze helpdesk zoals u gewend bent, maar ook in het veld als een bezoek ter plaatse bij een installatie nodig is.

Als er dringende hulp nodig is: onze helpdesk 020 565 9440

Ondersteun het stoppen van het virus door deze eenvoudige maatregelen te volgen:

  • Gelieve afstand te houden (minimaal 1,5 m) en schud onder geen enkele omstandigheid de hand
  • Informeer bij aankomst naar de gezondheidstoestand van alle leden van het gezin en maak voor u zelf de afweging of u veilig uw werkzaamheden kunt uitvoeren
  • Kies bij voorkeur voor digitale betaling en vermijd het aannemen van contant geld.