Zoek

Vaillant op ISH 2023

We staan voor u klaar van 13 t/m 17 maart op de ISH in Frankfurt! U kunt ons zoals altijd vinden in Hal 12.1 – stand E91.

Toekomstbestendige systemen

Ervaar ons uitgebreide product- en dienstenaanbod op onze stand.

Tickets en informatie

Bezoek voor meer informatie en tickets de site van ISH.

Kom naar ISH 2023!

Om de energietransitie te bevorderen, moeten we gezamenlijk de uitdagingen in de verwarmingsbranche aanpakken. In 2050 moet de energievoorziening bijna helemaal duurzaam en CO2-neutraal zijn. Het goede nieuws: wij staan aan uw zijde, zodat u volledig kunt profiteren van de energietransitie.


We kijken er naar uit om u na 4 jaar persoonlijk te verwelkomen op de ISH in Frankfurt.

Onze onderwerpen dit jaar

Wij zijn uw partner voor warmte. Bekijk onze warmtepompen en bekijk onze andere presentaties zoals verwarmingsoplossingen op waterstof.

Uitgebreide diensten om u dagelijks te ondersteunen, van planning en installatie tot systeemonderhoud - met training, tools en passende diensten.

Milieuvriendelijke systemen voor nieuwbouw en modernisering, van eengezinswoningen tot appartementsgebouwen. Onze productportfolio biedt oplossingen voor elke toepassing.

Duurzame projecten en samenwerkingsverbanden vormen de basis voor een duurzame warmte overgang - wij investeren in onderzoek en ontwikkeling van klimaatvriendelijke verwarmingstechnologieën.