Zoek

Vaillant sluit partnership met Van Walraven

Van Walraven, groothandel in infra- en installatiemateriaal, verkoopt voortaan ook Vaillant cv-ketels, warmtepompen en alle materialen die nodig zijn voor de installatie ervan. Van Walraven heeft een aanzienlijk deel van het Vaillant assortiment inmiddels op voorraad in de twaalf vestigingen in Nederland en in de webshop. Femke Aafjes, teamleider Marketing en Communicatie bij Van Walraven: “We zijn er trots op Vaillant aan het assortiment toe te voegen. We willen altijd verkopen waar onze klant naar op zoek is. En dan kun je een merk als Vaillant gewoon niet missen.”

“Verder willen wij altijd zakendoen met bedrijven waar het gewoon prettig mee werken is. Bij Vaillant voelde het meteen heel goed, het contact is erg fijn”, zegt Aafjes. Ze opteert ook voor de mogelijkheid dat Van Walraven in de toekomst méér producten, zoals bijvoorbeeld airco’s, infraroodpanelen en andere elektrische producten van Vaillant in het assortiment opneemt. “Ik sluit dat zeker niet uit! De producten van Vaillant zijn zeer goed te combineren met bijvoorbeeld de radiatoren die we verkopen, en alle systemen voor vloerverwarming. Wij verwachten daarom dat deze samenwerking een groot succes gaat worden.”

Michel Schilder, Sales Director bij Vaillant is blij met de nieuwe samenwerking. “Het partnership met Van Walraven betekent voor ons de toevoeging van nog meer plekken waar klanten direct kennis kunnen maken met onze producten. We hebben er vertrouwen in dat dit het begin is van een sterke samenwerking.”