Zoek

Building Holland: een deskundig antwoord op elke vraag

De toekomst van de bouw- en vastgoedsector staat centraal van 9 t/m 11 april 2019 in de Amsterdam RAI. Building Holland staat in het thema van circulariteit, digitalisering en energietransitie. Deze beurs brengt alle schakels in de keten samen. Ook Vaillant is met mooie stand vertegenwoordigd op deze beurs.

 

Een van de zaken die Vaillant tijdens deze beurs onder de aandacht wil brengen, is dat Vaillant merkt dat er nog veel vragen zijn over duurzame installaties. Hier is vaak veel markt- en technische kennis voor nodig. Denk aan het voorbereiden van nieuwbouw- en renovatieprojecten, aanbestedingen of klantgesprekken over vervanging van bestaande verwarmings- en klimaatbeheersystemen. Hier schiet Vaillant graag te hulp door middel van Technisch Project Advies (TPA). Dit is een eenvoudige en laagdrempelige manier om snel een deskundig antwoord te krijgen op uiteenlopende vragen. Niet eens per se op locatie, dat kan ook online. Een efficiënte manier van werken voor zowel de klant als de adviseur.

Uiteraard toont Vaillant op Building Holland ook een greep uit het warmtepompassortiment. Een van de warmtepompen die hier te zien is, is de aroTHERM split. Deze zeer stille en efficiënte warmtepomp heeft een energielabel A++ voor verwarming en A voor tapwater. De aroTHERM split is bijzonder stil en daardoor goed toe te passen in vrijwel iedere woonsituatie, zelfs in rijtjeswoningen.

 

Bezoek Vaillant op Building Holland op standnummer 12.58