Zoek

Verwarming, koeling, duurzame energie,

Vaillant biedt een volledig assortiment

Verwarming, koeling en hernieuwbare energie. Vaillant biedt een volledig assortiment producten en een perfect systeem om aan bijna alle vereisten te voldoen. Duurzame kwaliteit "Made in Germany", efficiëntie, innovatieve kracht en duurzaamheid: producten van Vaillant bevatten vele idealen van Duitse engineering.

Weinig technologieën hebben zoveel te maken met gevoelens als de onze. Omdat we generaties lang een gevoel van welzijn hebben geboden. En we zullen uw leven nog aangenamer blijven maken, met behulp van onze uitgebreide technische expertise om u ook op het gebied van het milieu een goed gevoel te geven.

Technologie om mensen zich goed te laten voelen | Hernieuwbare energie is de toekomst | Duurzaamheid | De beste ondersteuning | Innovatie als een standaard

Technologie om mensen zich goed te laten voelen

Premiumproducten voor klanten met de hoogste eisen op het gebied van innovatie, gemak, design, duurzaamheid en efficiëntie vormen onze uitgebreide portfolio.

Naast efficiënte verwarmingstechnieken en warm water voor huishoudelijk gebruik op basis van traditionele energiebronnen, omvat ons portfolio ook alle beschikbare technologieën voor het gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

Ontdek hoe verschillende technologieën werken

Vergelijk beschikbare technologieën

Vind de oplossing voor uw behoeften

Hernieuwbare energie is de toekomst

Energie kosteloos uit het milieu halen is de meest duurzame vorm van warmtevoorziening. Dit wordt mogelijk gemaakt door bijvoorbeeld zonne collectoren, die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en modellen.

Warmtepompen vormen een alternatieve technologie. Ze halen de energie die nodig is in het gebouw uit de grond, grondwater of lucht.

Er zijn goede redenen om een warmtepompsysteem uit het brede Vailliant-assortiment te kiezen. Maak kennis met hoe wij de hoogste kwaliteit garanderen voor Vaillant-warmtepompen.

Ontdek hoe de warmtepompen werken

Duurzaamheid

Als een toekomstgericht, familiebedrijf, nemen wij een speciale verantwoordelijkheid voor het milieu voor onze werknemers en voor de samenleving. Wij geloven dat economisch succes, duurzame en winstgevende groei onlosmakelijk verbonden zijn met een verbintenis tot sociale en ecologische normen.

Om aan deze belofte te voldoen, hebben we onze duurzaamheidsactiviteiten gebundeld in de strategische S.E.E.D.S. programma (duurzaamheid in milieu, werknemers, ontwikkeling, producten en maatschappij). De definitie van deze aandachtsgebieden is gebaseerd op een uitgebreid begrip van duurzaamheid, dat rekening houdt met de belangrijkste uitdagingen in onze kernactiviteiten. Sustainability Management rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

Voor gedetailleerde informatie over duurzaamheid in de Vaillant Group, zie ons duurzaamheidsverslag op de Vaillant Group-website.

Het bieden van de beste ondersteuning

Onze diensten richten zich op de gehele levenscyclus van het product. Deze variëren van het in bedrijf stellen van nieuwe systemen en het onderhouden van bestaande systemen tot het leveren van technische ondersteuning aan installateurs en gespecialiseerde partners.

Een uitgebreid netwerk van bekwame technici en servicemedewerkers in meer dan 60 landen zorgt ervoor dat onze producten economisch werken en de emissies laag blijven.

Daarom werken we nauw samen met onze partnermonteurs en bieden ze cursussen voor diepgaande training en technologie.

Vindt een installateur bij u in de buurt

Innovatie als een standaard

De geschiedenis van het bedrijf zit vol met innovaties, zoals de eerste cv-ketel die Vaillant onthulde in 1924. En Vaillant schrijft nog steeds geschiedenis. Een bijzonder prominent project is de toevoeging van een compacte verwarmingstoestel op basis van brandstofceltechnologie aan onze productportfolio.

We gebruiken onze technologische expertise om onze klanten oplossingen aan te bieden die zijn aangepast aan hun specifieke behoeften vanuit één enkele bron - zoals onze mobiele applicaties waarmee huiseigenaren hun energiebeheer individueel kunnen optimaliseren.