Cv-ketel vergelijken

Wanneer u cv-ketels wilt vergelijken is het belangrijk eerst te kijken in wat voor omgeving deze komt te staan. Het type cv-ketel dat u nodig heeft, verschilt nogal per type woning en huishouden. Welke cv-ketel past het beste bij uw situatie?

Voordat u gaat beginnen met het vergelijken met cv-ketels is het daarom van belang dat u kijkt naar de grote van uw woning, uw type woning, hoe goed uw woning geïsoleerd is en hoeveel gezinsleden er gebruik moeten maken van de cv-ketel. Een cv-ketel in een groot vrijstaand, maar oud en slecht geïsoleerd huis, zal veel meer vermogen nodig hebben dan een cv-ketel in een goed geïsoleerd appartement op de middelste etage in een flatgebouw.

Als u de keuze maakt om Vaillant ketels met elkaar te vergelijken, kunt u gebruikmaken van de ketelkiezer van Vaillant. Via de ketelkiezer wordt er aan de hand van de door u ingevulde gevens over de woning en het huishouden een cv-ketel getoond die voor uw situatie het hoogste rendement geeft. Pas als u weet wat voor cv-ketel met welk vermogen en inhoud bij uw situatie past kan u cv-ketels vergelijken op prijs. Hier kan u nog een onderscheid maken in cv-ketels met veel of weinig opties.


Vind een installateur bij u in de buurt

Voordelen van de Vaillant ketelkiezer:

  • Altijd een cv-ketel die bij uw woning past;
  • door de juiste keuze bespaart u op de energiekosten;
  • gemakkelijk cv-ketels vergelijken voor uw situatie;
  • door uw ingevulde gegevens altijd een cv-ketel tegen de juiste prijs.

Bent u op zoek naar een cv-ketel advies, op maat en voor de juiste prijs? Direct naar de ketelkiezer