Zoek
Contact
Verwarming vinden

Gemaakt voor de toekomst

Verantwoord en zorgeloos verwarmen met de meest innovatieve warmtepomp aroTHERM plus en de luxe sensoCOMFORT regelaar.

Met de duurzame lucht-water warmtepomp aroTHERM plus werkt u mee aan een beter klimaat. Bovendien bespaart u ook op energiekosten.

Er zijn veel goede redenen om voor een aroTHERM plus te kiezen

 

  • Geschikt voor renovatie
  • Zeer zuinig met een energieklasse van A+++ voor verwarming
  • De aroTHERM plus is met zijn Sound Safe System één van de stilste warmtepompen. In de fluistermodes slechts 24dB(A) op een afstand van 5 meter.
  • De warmtepomp combineert koeling, verwarming en warmtapwater in één oplossing.
  • Bovendien komt de aroTHERM plus in aanmerking voor subsidies

Maximaal comfort en eenvoudig te bedienen

Onze sensoCOMFORT systeemregelaar met haar eenvoudige bediening staat garant voor maximaal comfort en besparing op uw energierekening. Combineer de thermostaat met de sensoNET gateway (optioneel tegen meerprijs) en maak gebruik van de gratis sensoAPP om uw verwarming op afstand te bedienen.

Gemaakt voor de toekomst

De nieuwe lucht-water warmtepomp aroTHERM plus is snel geïnstalleerd en zo krachtig dat hij zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten kan worden toegepast. De drievoudige oplossing voor verwarming, koeling en warm water, verkleint uw C02-voetafdruk en is bovendien uiterst energie-efficiënt.

Met een COP (efficiëntie van een warmtepomp, type A7/W35) van maximaal 5,4 is de aroTHERM plus uiterst energiezuinig en daarmee precies het juiste antwoord op uw belangrijkste energievraagstukken. Het systeem heeft energielabel A+++ en maakt een grote energiebesparing mogelijk.

Economisch en milieuvriendelijk

Als uw huis goed geïsoleerd is en de radiatoren en/of vloer-verwaming geschikt zijn voor een lagere aanvoertemperatuur bent u verzekerd van hetzelfde comfort als een cv-ketel. Maar dan wel op een meest duurzame manier!

Ontdek hoe de familie Noll uit Wuppertal, Duitsland hun oude huis verduurzaamde met behulp van de aroTHERM plus.

Op zoek naar een andere oplossing?

Niet elk huis is (nu al) geschikt om met een wamtepomp te verwarmen. Een energiezuinige cv-ketel is een mooie eerste stap naar een duurzame oplossing.

De ecoTEC plus is het comfortabele toestel in het Vaillant assortiment. Deze hr-ketel is beschikbaar in de CW-klassen 3 tot en met 6 en zorgt voor extra comfort in uw huis. De combinatie van energiezuinigheid met Duitse kwaliteit zorgt voor een hr-ketel met een hoog rendement en extra comfort in uw huis.

Ontdek de mogelijkheden van de ecoTEC plus

Veelgestelde vragen