Zoek
Contact
Verwarming vinden

Nu is het moment om te kiezen voor een warmtepomp!

  • Kies een van onze klimaatvriendelijke warmtepompen
  • Pofiteer nu van subsidie
  • Geniet van verhoogde energie-efficiëntie
  • Verlaag uw verwarmingskosten
Offerte aanvragen

Investeren in een toekomstbestendige warmtepomp betaalt zich dubbel terug!

Het is de moeite waard voor het klimaat en vooral voor u: koop een nieuwe, kostenefficiënte warmtepomp en profiteer van subsidie! Het moment is nog nooit zo gunstig geweest. Why wait?

Bovendien reduceert uw nieuwe warmtepomp zowel de CO2-uitstoot als de energiekosten. Hij gebruikt tot 75% van de energie rechtstreeks uit de omgeving. Dit is de beste kans om uw bijdrage te leveren aan de bescherming van het klimaat. Het is tijd om verandering aan te brengen: momenteel hebben verwarming en warmwatervoorzieningen een grote invloed op het klimaat

Huidige verdeling van CO2-uitstoot in Nederland*

*Bron: Milieu centraal (Wat is je C02-voetafdruk)

Hier ligt een grote kans, om een belangrijke bijdrage te leveren aan de bescherming van het klimaat, voor u. De keuze voor een moderne, klimaatvriendelijke verwarmingsoplossing zoals een warmtepomp loont zich voor u en voor het klimaat. Waarom? Met onze hoog efficiënte warmtepomptechnologie vermindert u niet alleen uw CO2-uitstoot, maar bespaart u ook aanzienlijk op uw energiekosten.

Een duurzame beslissing: warmtepompen

Door de lage CO2-uitstoot van warmtepompen, kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan klimaatbescherming. Dit wordt tevens gesteund door middel van een subsidie door de rijksoverheid.

Met een warmtepomp bespaart u kosten doordat de warmtepomp 75% van de benodigde energie gratis opwekt - rechtstreeks uit de lucht, het water of de grond.

De onbeperkte energie uit de omgeving maakt u onafhankelijk - door het gebruik van zelf opgewekte elektriciteit door middel van zonnepanelen maakt u nog onafhankelijker.

Laten we samen uw warmtepompoplossing vinden!

Vul onze Warmtepomp Selector in voor een algemeen advies & vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan bij een installatiebedrijf.

Ontdek hoe anderen u voor gingen:

Hoekwoning uit 1974 helemaal van het gas

Toen Floortje en haar man en zoontje één jaar geleden hun nieuwe twee-onder-een kap kochten stond voor het gezin als een paal boven water: we willen duurzaam wonen.

130 jaar oud en toch energieneutraal

Nederland wil van het gas af, maar is dat wel mogelijk wanneer je een vooroorlogse woning hebt? Lees verder...

Pronken met PVT-panelen en warmtepomp

Een duurzaam leven begint bij jezelf. Zo vindt ook de familie Van Corstanje uit Loon op Zand. Sinds de zomer prijken er 8 PVT-panelen op hun dak en een hybride waterpomp op de voorzolder.

Waarom het niet waard is om nog langer te wachten:

U kunt een betekenisvolle bijdrage leveren aan de bescherming van het klimaat en verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst - bijvoorbeeld door te kiezen voor een duurzame verwarmingsoplossing in uw nieuwe of bestaande woning. Ontdek meer in de video!

Laat u vrijblijvend adviseren over onze warmtepompen!

Vul onze Warmtepomp Selector in voor een algemeen advies & vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan bij een installatiebedrijf.

*De hoogte van de subsidie is afhankelijk van de geplaatste warmtepomp. Bekijk hier het overzicht van de Rijksoverheid voor meer informatie.