Zoek
Contact
Verwarming vinden

Warmtepomp Webinars

Overweegt u om ‘van het gas af’ te gaan? Of wilt u simpelweg uw energierekening verlagen? Dan overweegt u misschien wel de aanschaf van een warmtepomp. Maar voordat u hierin investeert, wilt u uiteraard goed voorbereid zijn.

Kijk hieronder naar de webinarreeks over warmtepompen. Op deze manier wordt u zelf een expert op het gebied van warmtepompen en kunt u vervolgens een weloverwegen beslissing maken.

Afspeellijst webinarreeks

Warmtepomp Webinar Deel 1 - Algemene informatie

In dit eerste deel van de serie webinars over warmtepompen bespreken we welke types warmtepompen er zijn.

Naast de verschillen tussen de types laten we ook zien welk type bij welke woning past en benoemen we de kenmerken van de grondgebonden en de lucht-water warmtepomp.

 

Interessante artikelen:

Alles over warmtepompen

Ons assortiment

Warmtepomp Webinar Deel 2 - Installatie, wat komt er bij kijken

In dit tweede webinar leggen we eerst nog wat meer uit over de split-unit en de monoblock. Daarna zal Frank samen met installateur Remco verder praten over de installatie van een warmtepomp en wat daar allemaal bij komt kijken. Welke rol speelt de installateur en hoe vind je een geschikte installateur?

 

Interessante artikelen:

Warmtepompen in nieuwbouw

Warmtepompen in renovatie

Vind een installateur

Warmtepomp Webinar Deel 3 - Kosten & Subsidie

In dit derde en laatste deel van de webinarserie bespreken we de kosten, mogelijke terugverdienperiodes en subsidies. Dit doen we samen met Rokus van Energieprofessionals voor bewoners, een onafhankelijke adviseur voor duurzaam wonen.

 

Interessante artikelen:

Wat kost een warmtepomp?

De terugverdienperiode van een warmtepomp

Warmtepomp subsidies