Zoek
Contact
Verwarming vinden

Verschillende technieken

Verwarmingssystemen vergelijken

Door gebrek aan overzicht is het niet altijd gemakkelijk om het juiste verwarmingssysteem te vinden. Een duidelijke vergelijkingstabel geeft inzicht in de voordelen van de verschillende technologieën.

Warmtepompen

Geavanceerde warmtepomp technologie maakt gebruik van de gratis natuurlijke warmte in uw omgeving, zodat u onafhankelijk bent van olie en gas. Ontdek de werking van de warmtepomp, waar u bij de installatie aan moet denken en hoe u met een warmtepomp uw huis kunt koelen.

Zonneboilers

Een zonneboiler is een verstandige aanvulling op elk modern verwarmingsysteem. Met een zonneboiler kunt u uw energieverbruik en gebruikskosten terugdringen. Bovendien verlaagt u daarmee uw CO₂-uitstoot. Ontdek hoe u de energie van de zon optimaal kunt benutten.

Thermostaten

Als u op zoek bent naar comfort, gemak en energiezuinigheid, hebt u een goede thermostaat nodig. Intelligente thermostaattechnologie garandeert een optimaal gebruik van energie en een hoog comfortniveau.

Boilers

Met het comfortsysteem ecoCOMPACT en de extreemzuinige uniSTOR boiler gecombineerd met de ecoTEC plus solo-ketel geniet u van extra veel warmwater. Beide comfortsystemen hebben een hoog rendement en zijn fluisterstil.

Comfortsystemen

De combinatie van de ecoTEC plus combi-ketel met slim boilersysteem maakt het verschil bij de ecoCOMPACT. Veel warm water, op meerdere plaatsen tegelijk. En dankzij de modulerende A-label pomp gaat de ecoCOMPACT heel zuinig om met energie