Zoek
Contact
Verwarming vinden

Comfortsystemen

Heeft uw woning ruime voorzieningen, zoals twee badkamers, duobad of een stortdouche? Deze faciliteiten vragen om een krachtig en energiezuinig warmwatersysteem.

Een warmwatersysteem met veel vermogen dus, dat meer warm water geeft dan een hr combi-ketel alleen kan leveren. Zodat u kunt genieten van de luxe van extra veel warm water.

Vaillant biedt dat met twee unieke comfortsystemen: het comfortsysteem ecoCOMPACT en de extreem zuinige uniSTOR boiler gecombineerd met de ecoTEC plus soloketel. Met de energiezuinige comfortsystemen geniet u gegarandeerd maximaal van extra veel warm water. Hoe groot uw warmwaterbehoefte ook is.

Hoog rendement en fluisterstil

Het geheim van de krachtige ecoCOMPACT en de robuuste uniSTOR met ecoTEC plus soloketel zit in de uitgekiende combinatie van een royale, geïsoleerde boiler met de techniek van het meest efficiënte hr-toestel van Vaillant, de veel geprezen ecoTEC plus hr-combi-ketel. Beide comfortsystemen hebben een hoog rendement en zijn bovendien fluisterstil.

Veel warm water op meerdere plaatsen

De ecoCOMPACT is een stijlvol vormgegeven comfortsysteem met een royale boiler, een super efficiënte hr combiketel en een expansievat in één strakke, compacte behuizing. Door zijn strakke uiterlijk is de ecoCOMPACT mooi om te zien en neemt bovendien weinig ruimte in. De geïntegreerde combinatie van de betrouwbare ecoTEC plus combiketel van Vaillant met een slim royaal boilersysteem maakt het verschil bij de ecoCOMPACT.

Zo heeft u met dit comforttoestel direct de beschikking over veel warm water op meerdere plaatsen tegelijk. Bovendien gaat de ecoCOMPACT heel zuinig om met energie dankzij de modulerende A-label pomp. Kortom; heerlijke luxe en volop warmwatercomfort tegen lage energiekosten.

Extreem zuinig met energie

Het tweede comfortsysteem van Vaillant is de bijzondere combinatie van de speciaal geïsoleerde losstaande uniSTOR boiler met de betrouwbare, energiezuinige ecoTEC plus soloketel. Door de speciale isolatie springt de uniSTOR extreem zuinig om met energie. Niet voor niets draagt de uniSTOR met recht de titel 'Zuinigste Boiler van Nederland'.

De zeer energiezuinige uniSTOR boiler zorgt in korte tijd voor veel warm water op meerdere plekken in uw huis. Bovendien is het systeem flexibel. Door de robuuste serie staande boilers en de vele opstellingsvariaties is dit comfortsysteem uitermate geschikt voor elke woning en elke comfortwens.

Betrouwbare warmtebron

Beide comfortsystemen zijn zeer betrouwbaar dankzij de geïntegreerde techniek van de ecoTEC plus. Dit meest efficiënte hr-toestel van Vaillant is al twee keer door de Consumentenbond verkozen tot 'Beste uit de test'. Dat is ook logisch, want de krachtige hr-ketel is zuinig met energie, weldadig in comfort en kan uw warmwater behoefte moeiteloos aan.

Ruime keuze, hoge capaciteit

Met de comfortsystemen van Vaillant bespaart u maximaal op energiekosten zonder in te leveren op luxe en comfort. Zo hebt u bij de ecoCOMPACT de keuze uit een boiler van 90 liter of 150 liter. De flexibele uniSTOR kent een range boilers van 120, 150 en 200 liter en diverse opstellingsvariaties. Bovendien hebben zowel de ecoCOMPACT als de uniSTOR een indrukwekkend hoge capaciteit.

Waarom de comfortsystemen van Vaillant

  • Luxueus: maximaal warmwatercomfort door extra veel warm water op meerdere plekken in huis.
  • Veelzijdig: geschikt voor bestaande huizen én nieuwbouwwoningen.
  • Efficiënt: hoog rendement dankzij uitstekende isolatie en modulerende A-label pomp.
  • Flexibel: weinig ruimte nodig vanwege compacte opbouw.
  • Betrouwbaar: robuuste boilers en bewezen geïntegreerde techniek van de ecoTEC plus hr-ketel.
  • Zuinig: flinke energiebesparing over de levensduur van uw systeem.