Zoek
Contact
Verwarming vinden

Boilers

Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche?

Deze faciliteiten vragen om een energiezuinig warmwatersysteem met veel vermogen, dat meer warm water geeft dan een hr-combiketel alleen kan leveren.

Vaillant biedt dat met twee unieke comfortsystemen: het comfortsysteem ecoCOMPACT en de extreemzuinige uniSTOR boiler gecombineerd met de ecoTEC plus soloketel. Met de energiezuinige comfortsystemen geniet u maximaal van extra veel warm water.

Het geheim van de krachtige ecoCOMPACT en de robuuste uniSTOR met ecoTEC plus soloketel zit in de uitgekiende combinatie van een geïsoleerde boiler met de techniek van het meest efficiënte hr-toestel van Vaillant, de ecoTEC plus hr-combiketel. Beide comfortsystemen hebben een hoog rendement en zijn fluisterstil.

ecoCOMPACT

De ecoCOMPACT is een stijlvol vormgegeven comfortsysteem met een royale boiler, een super efficiënte hr-combiketel en een expansievat in één strakke, compacte behuizing. Door zijn strakke uiterlijk is de ecoCOMPACT mooi om te zien en neemt bovendien weinig ruimte in. De geïntegreerde combinatie van de ecoTEC plus combi-ketel van Vaillant met een slim boilersysteem maakt het verschil.

Zo heeft u met dit comfort-toestel direct de beschikking over veel warm water op meerdere plaatsen tegelijk. Bovendien gaat de ecoCOMPACT heel zuinig om met energie, dankzij de modulerende A-label pomp. Kortom, heerlijke luxe en volop warm water tegen lage energiekosten.

uniSTOR

Het tweede comfortsysteem van Vaillant is de bijzondere combinatie van de speciaal geïsoleerde losstaande uniSTOR boiler met de energiezuinige ecoTEC plus soloketel. Door de speciale isolatie springt de uniSTOR extreem zuinig om met energie. Niet voor niets draagt de uniSTOR de titel 'Zuinigste Boiler van Nederland'.

De uniSTOR boiler zorgt in korte tijd voor veel warm water op meerdere plekken in uw huis. Het systeem is bovendien flexibel en geschikt voor elke woning en comfortwens, dankzij de serie staande boilers en vele opstellingsvariaties.

Betrouwbare warmtebron

Beide comfortsystemen zijn zeer betrouwbaar dankzij de geïntegreerde techniek van de ecoTEC plus. Dit meest efficiënte hr-toestel van Vaillant is al twee keer door de Consumentenbond verkozen tot 'Beste uit de test'. Dat is ook logisch, want de krachtige hr-ketel is zuinig met energie, weldadig in comfort en kan uw warmwater-behoefte moeiteloos aan.

Ruime keuze, hoge capaciteit

Met de comfortsystemen van Vaillant bespaart u maximaal op energiekosten zonder in te boeten op luxe en comfort. Zo heeft u bij de ecoCOMPACT de keuze uit een boiler van 90 liter of 150 liter. Bij de flexibele uniSTOR kunt u kiezen uit boilers van 120, 150 en 200 liter en verschillende opstellingsvariaties.