Zoek
Contact
Verwarming vinden

Vaillant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. En dat al decennia lang.

Kies voor langdurige kwaliteit met de duurzame producten van Vaillant. Why wait?

Duurzame kwaliteit met langdurige voordelen - voor u en voor het milieu

Als u voor een Vaillant product kiest, kunt u er zeker van zijn dat het aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet - en dat u er vele jaren de vruchten van plukt. Wij leggen de lat hoog met onze 6 Green Rules, die ons over de hele lijn verplichten tot duurzaamheid en uitzonderlijke kwaliteit. Ook de tests die onze producten ondergaan om hun kwaliteit te garanderen, gaan veel verder dan de norm.

Duurzaamheid in de praktijk: onze 6 Green Rules

Er wordt veel gesproken over duurzaamheid. Met onze 6 Green Rules, hebben wij het verankerd in het hart van onze organisatie. Deze regels zorgen ervoor dat al in de productontwikkelingsfase rekening wordt gehouden met duurzaamheidscriteria, met het oog op de gehele levenscyclus van het product. Ze zijn van toepassing op alle producten die door de Vaillant Group worden ontwikkeld.

Energie efficiëntie

Wij staan voor duurzame en energie-efficiënte producten, innovatie, bescherming van hulpbronnen en emissiearme technologieën.

Onze aroTHERM plus warmtepomp is de flexibele oplossing voor nieuwe en bestaande gebouwen en biedt de mogelijkheid om de CO2-uitstoot aanzienlijk te verminderen, tot en met het genereren van klimaatneutrale ruimteverwarming/-koeling en warm water.

Duurzaamheid

Wij garanderen betrouwbare producten met een lange levensduur dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. Zorgvuldigheid en precisie vormen de kern van ons bedrijfsimago en versterken onze hoge kwaliteitsnormen. Het brede scala van state-of-the-art tests onder klimatologische, technische en fysieke bedrijfsomstandigheden garandeert de beste kwaliteit en een zeer lange levensduur van onze apparaten.

Verantwoordelijkheid

Wij handelen op verantwoorde wijze bij de keuze van materialen en leveranciers en hanteren een milieuvriendelijke aanpak bij de productie en logistiek. Onze producten worden bijvoorbeeld gemaakt met een hoog metaalgehalte om ze een langere levensduur te geven. Samen met onze leveranciers ontwikkelen wij een "zero-defect"-strategie voor de hele waardeketen. Onze productielocaties gebruiken al groene stroom.

Service

Wij bieden een uitstekende kwaliteit van dienstverlening en wij garanderen dat reserveonderdelen tot 15 jaar na installatie beschikbaar zijn. Onze toestellen zijn ook gemakkelijk toegankelijk voor reparaties. Dankzij de uitstekende repareerbaarheid verlengen wij de levensduur van onze producten, wat op zijn beurt de hoeveelheid afval vermindert en hulpbronnen spaart.

Efficiënt gebruik

Wij maken intelligente en gebruiksvriendelijke producten die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn. Dat omvat intuïtieve bediening, smart home-apps en transparante energiemonitoring om gebruikers te helpen hun apparaten efficiënter te gebruiken.

Einde levensduur

Wij zetten ons in voor het behoud van natuurlijke hulpbronnen en een milieuvriendelijke afvalverwerking van producten. Wij ontwerpen onze producten met het oog op maximale recyclebaarheid en streven ernaar dat zoveel mogelijk van de materialen opnieuw kunnen worden gebruikt, op basis van het "closed-loop"-principe.

Extreem uitvoerig getest: duurzame kwaliteit van Vaillant.

Meer dan 350 individuele tests op meer dan 180 ultramoderne teststations verdeeld over negen verschillende laboratoriumafdelingen: in het nieuwe Johann Vaillant Technology Center worden onze producten en technologieën echt aan de tand gevoeld om hun uitzonderlijke kwaliteit te bewijzen.

Betrouwbaar in weer en wind

Om de kwaliteit, veiligheid en efficiëntie van onze producten te garanderen, worden ze in extreme omstandigheden getest. In onze klimaatkamers controleren wij bijvoorbeeld hoe goed ze functioneren bij extreme temperaturen en verschillende vochtigheidsniveaus. In het regenlaboratorium simuleren we stortregen met een waterdruk tot 100 bar. De zoutsproeitest meet de corrosiebestendigheid van onze producten. Al deze tests samen tonen aan dat onze verwarmingstoestellen ongeacht de omstandigheden vele, vele jaren betrouwbaar zullen blijven werken.

Elk denkbaar scenario. En nog meer.

Wij testen ook op elektromagnetische compatibiliteit. U wilt immers niet dat Wi-Fi, smartphones en andere apparaten uw verwarmingssystemen en de bediening ervan storen - of omgekeerd. In de nieuwe val-testruimte van het centrum testen we de robuustheid van onze toestellen en hun verpakking door ze van een hoogte van 50 cm te laten vallen. Zo kunnen wij nagaan of de verpakking de toestellen beschermt en schade tijdens het transport voorkomt.

In het Johann Vaillant Technologiecentrum worden er in elke fase van het productieproces tests uitgevoerd, van de eerste prototypes tot en met de modellen die productiegereed zijn. Alleen op die manier kunnen we garanderen dat we altijd voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die we onszelf opleggen. Het overkoepelende doel is ervoor te zorgen dat al onze producten gedurende een zeer lange tijd betrouwbaar functioneren.

Klaar voor de toekomst

met onze duurzame en kwalitatieve producten.

Alles wat u wilt weten over (hybride) warmtepompen

Door de stijgende gasprijzen wordt het nu nog interessanter om te kiezen voor een duurzaam verwarmingssysteem. Door een warmtepomp te combineren met een cv-ketel gaat u minder gas gebruiken en door te kiezen voor een all-electric oplossing heb je helemaal geen gasaansluiting meer nodig. Meer weten? Lees verder op onze pagina over warmtepompen.

Hybride ready hr-ketel, nu beste uit de test!

Een hybride ready ketel aanschaffen? De hr-ketel ecoTEC exclusive is als beste uit de test gekomen volgens de Consumentenbond. Combineer de ketel met een warmtepomp en reduceer uw gasverbruik aanzienlijk!

Vaillant bereidt zich voor op waterstof

Waterstof is een veelbelovende energiebron die de overgang naar een CO2-neutrale energievoorziening mogelijk kan maken. Het ultieme doel is om het gasnet te voorzien van 100% waterstof om een CO2-uitstoot van nul te bereiken. Wist u dat onze ecoTEC plus cv-ketel al geschikt is voor bijmenging van 20% waterstof aan het aardgas. Meer weten over verwarmen met waterstof? Check de video.

Updates ontvangen over verduurzamen en onze oplossingen?

Met onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte

Groener verwarmen: met warmtepompen

Voordelen voor u - en voor het milieu: onze klimaatvriendelijke warmtepompen gebruiken de omgeving om tot 75% van hun energiebehoefte op te wekken. Dat helpt om natuurlijke grondstoffen te behouden en het bespaart u geld.

Energie efficiënte moderniseringen: met aardgas

Geef uw huis een upgrade: onze energie-efficiënte condensatieketels op aardgas verlagen uw CO2-uitstoot en besparen u tot 30% op uw verwarmingsfacturen - vanaf nu tot vele jaren later.

Uw huis slim verwarmen

Slimmer verwarmen - voordelen op lange termijn: onze digitale oplossingen en diensten zorgen voor meer comfort, maken de kosten transparanter en verhogen de veiligheid.

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een (hybride) warmtepomp?

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Na het invullen van onze selectietool neemt een installateur bij u in de buurt contact met u op voor een gepast advies. Let op: Afhankelijk van de door u gekozen verwarmingsoplossing kan het zo zijn dat de levertijden en reactietijd van de installateur tijdelijk langer zijn dan normaal. Wij vragen om uw begrip hiervoor.