Zoek

Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht op 6, 7 & 8 maart

Wil jij je droomhuis realiseren of heb je verbouwplannen? Dan kun je een bezoek aan Beurs Eigen Huis zeker niet overslaan. Laat je adviseren over energiezuinige en schone systeemoplossingen voor verwarming en warm water. Op het Adviesplein Duurzame Energie van Vaillant, standnummer B1.34, staan onze experts voor je klaar.

 

Of je nu een nieuwe woning koopt of je bestaande woning duurzamer wil maken, de experts van Vaillant kunnen je alles vertellen over welke oplossing het beste bij jouw situatie past. Iedere woning is te verduurzamen en op de beurs kun je kennis maken met de innovatieve producten van Vaillant voor verwarming en warm water in jouw woning.

We laten je dan ook graag kennis maken met onze nieuwe warmtepomp de aroTHERM plus. De aroTHERM plus is geschikt voor zowel nieuwbouw als modernisering van eengezinswoningen, ook in combinatie met radiatoren.

 

Naast onze nieuwe warmtepomp, laten we je ook andere warmtepompen aroTHERM split, aroTHERM monobloc, flexoCOMPACT exclusive en de aroSTOR warmtepompboiler zien.

Wist je dat bij deze, en nog meer Vaillant producten, het mogelijk is om subsidie te krijgen? Dat maakt het verduurzamen van je woning interessant voor zowel het milieu als je eigen portemonnee. We vertellen je er graag alles over tijdens Eigen Huis!

Je bent van harte welkom op het Adviesplein Duurzame Energie bij standnummer B1.34.

Hoekwoning uit 1974 helemaal van het gas

Toen Floortje en haar man en zoontje één jaar geleden hun nieuwe twee-onder-een kap kochten stond voor het gezin als een paal boven water: we willen duurzaam wonen

Bespaar energie met de warmtepompen van Vaillant

Bent u opzoek naar meer informatie over warmtepompen? Klik hier voor alle informatie over de werking tot aanschaf van uw eigen warmtepomp.

Bekijk de Vaillant warmtepomp brochure

Al onze (hybride) warmtepompen en mogelijkheden. Zuinig in energie, maximaal in comfort.

Wat kost een warmtepomp?

  • Indicaties & rekenvoorbeelden
  • Hoeveel subsidie kan u krijgen?
  • Wat is de terugverdienperiode?