Zoek

Verduurzamen 2.0: van circulair tot warmtepomp

Nederland moet van het gas los. De roep om warmtepompen en andere energieopwekkers neemt daarmee toe. Is dat voldoende? Door biobased te bouwen én gebruik te maken van die nieuwe energieopwekking kun je tot de ultieme duurzame woning komen. Maar hoe kun je beide vormen nu het best combineren? Die en meerdere vragen gaan hebben we beantwoord tijdens het webinar ‘Verduurzamen 2.0; van circulair tot warmtepomp’,

 

Aanpakken bij de kern

De focus bij het verduurzamen van gebouwen ligt momenteel heel erg op duurzaam energie opwekken. Op zich positief natuurlijk. Geen gasgebruik en minder CO2-uitstoot, dat klinkt goed. We zijn massaal woningen aan het upgraden naar ‘nul-op-de-meter’. Steeds meer gebouwen krijgen zonnepanelen op het dak en we zetten breed in op energie besparen. Maar pakken we daarmee het probleem aan bij de kern? Die vraag loopt als een rode draad door dit webinar.

 

Sprekers bij dit webinar zijn Patrick Schreven, voorzitter van Ecobouw Nederland. Tevens eigenaar van bouwbedrijf ECO+ Bouw en Mark van de Ree van Vaillant. Het webinar wordt gepresenteerd door Koen Wieriks, content marketingjournalist bij Eisma Bouwmedia.

Meer nieuws

Prijswijzigingen per 1 januari

Graag informeren wij u over wijzigingen in onze brutoprijzen per 1 januari 2021...

Beurs Renovatie: kennis over producten en services

Op Renovatie 2019, delen Vaillant en AWB op stand C084 hun expertise over ...

8 redenen voor een flexoTHERM